RKMSV Under 15 Tournament met spelers uit de Peel

Passie, beleving en gezelligheid, dat zijn de ingrediënten voor de zesde editie van het RKMSV Under 15 Tournament in Meijel.

Tijdens het weekend van 27 en 28 mei laten diverse (inter)nationale toptalenten hun kwaliteiten zien op sportpark De Starte in Meijel. 

Naast een aantal Nederlandse teams als FC Twente en NEC, zullen er dit jaar weer diverse teams van over de gehele wereld afreizen naar het Limburgse Peeldorp. Zo hebben Rangers FC, FC Kopenhagen en Fulham FC hun deelname bevestigd en gaan zij er alles aan doen om het Ghanese Right To Dream van hun derde opeenvolgende titel af te houden. Of zijn de Afrikanen de concurrentie opnieuw te snel af? Het exacte deelnemersveld is te zien op de nieuwe website van het toernooi; www.RKMSVU15.nl.

De deelnemende teams zullen worden gehuisvest in nabijgelegen hotels of pendelen vanaf hun thuisbasis. Echter zijn er ook teams die verblijven in een gastgezin. Tijdens deze unieke ervaring komen culturen samen, waaruit integrale verbinding en betrokkenheid ontstaat. 


Trefwoorden: rkmsv sportpark de starte
Geplaatst

dinsdag 14 februari 2017 | 09.51 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 14 februari 2017 | 12.17 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub