In Asten is een nieuw weekendvullend evenement op poten gezet: De Asteiner Beer Xperience.

Het evenement, gevuld met bier en muziek, wordt gehouden in gemeenschapshuis De Klepel op 24, 25 en 26 maart.

Op vrijdagavond wordt gemeenschapshuis De Klepel omgetoverd tot een Bier & Spijs-restaurant waar u voor een vast bedrag onbeperkt kunt eten en drinken.

Tijdens deze avond verzorgt De Pandoer in samenwerking met top chef Ton van Melis, een culinair vijfgangen diner met passende speciaal bieren of naar wens ook andere drankjes.

Het diner wordt muzikaal omlijst met swingende live acts en een spectaculaire band zal daarna het restaurant veranderen in een grote feestzaal.

Op zaterdag wordt de allereerste ABX Bierquiz gehouden, waarbij maximaal dertig teams tegen elkaar gaan strijden. De captain van het winnende team draagt een jaar lang de eervolle titel ‘Asteiner Bierkoning of Bierkoningin’ en tevens wint de captain zijn/haar gewicht in bier voor het team.

Na de quiz is er een feestavond met feestband Black Cadillac.

Op zondag wordt een familiedag gehouden. Diverse brouwers zullen hun mooiste bieren laten proeven op het bierplein. Tevens zal de eerste ABX-veiling gaan gehouden worden, waarbij unieke en zeldzame items geveild gaan worden.

Kaarten zijn inmiddels verkrijgbaar bij Astein Slijterij in Asten, maar zijn ook aan te vragen via e-mail info@abxasten.nl.

Meer info: www.abxasten.nl.


Trefwoorden: asteiner beer xperience astein slijterij
Geplaatst

donderdag 16 februari 2017 | 12.59 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 16 februari 2017 | 16.25 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub