20.30: Educontract - CuundersGlashelder
21.02: LeenenRegiobank - Egelantier
21.33: Van Zoggel 2 - Ons Café
22.04: Van Otterdijk - Random United

In de hoofdklasse kwamen Topparty en het Wapen tegen elkaar in het strijdperk. Bij een snelle aanval in de vijfde minuut legde Dirk Wijnen de bal panklaar voor Rob van Santvoort die vervolgens voor de 0-1 voor het Wapen zorgde. Ruim tien minuten later schoot Dirk Versteegden de bal tussen de benen van doelman Tommy Meeuws door, 1-1. Nog geen minuut later knalde doelman Tommy Meeuws van afstand de bal achter doelman Koen Hendriks, 1-2. Er ontspon zich een spannende strijd waarbij het Wapen probeerde de voorsprong te vergroten en Topparty aasde op een uitval om daaruit te scoren. In de laatste minuut trok Dirk Versteegden uit een snelle counter de stand gelijk, 2-2. Net toen iedereen genoegen nam met een gelijkspel schoot Ralf van de Laar in de laatste seconden de bal diagonaal in de verste benedenhoek, 3-2 voor Topparty.

Daan’s bleek te sterk voor Steenstra. Arco van Dijk en Salim Zeroual zetten Daan’s op 2-0 voordat Maico Meulen er 2-1 van maakte. In de 25e minuut maakte Maarten Werts er met twee doelpunten 4-1 van en nog geen twee minuten later beslechtte Arco van Dijk met zijn doelpunt het verlies van Steenstra, 5-1. In de 29e minuut verkleinden Dennis Kanters en Maico Meulen de achterstand voor Steenstra tot 5-3.

In de eerste klasse Greenco en BekenVerstappen lieten een lekkere wedstrijd zien vol inzet. Stefan Meulendijks opende in de 11e minuut de score voor Greenco door goed doorzetten, 1-0. In de 19e minuut trok doelman Paul van den Boomen met een afstandsschot de stand gelijk, 1-1. Een onverwacht schot van Erwin Toonders uit de draai zette BekenVerstappen op een 1-2 voorsprong. Drie minuten later schoot Alphons van de Laar op snelheid vanaf de zijlijn/10 meterlijn snoeihard diagonaal de 2-2 binnen. Uit een rommelige situatie zag Vincent van den Bogaart kans om de winnende treffer voor BekenVerstappen te laten aantekenen, 2-3.

Geert Blommers opende in de 8e minuut de score voor Kanters tegen Breukers uit een scrimmage, 0-1. Stan van Heugten schoot in de 17e minuut vanaf eigen helft de 0-2 binnen. Even leek het erop dat Breukers terugkwam na het doelpunt van Geert de Lau in de 21e minuut, 1-2. Nog geen minuut later benutte Stan van Heugten een strafschop voor Kanters, 1-3. Het verzet van Breukers was gebroken en Pieter Velings en Thijs Respen konden in de slotfase de uitslag op 1-5 bepalen voor Kanters.

In de tweede klasse kon LeenenRegiobank in de slotfase pas wat terugdoen tegen het Zunneke. Harry Maas (2x) en Mathijs Peters hadden in de eerste 26e minuten voor een 0-3 voorsprong gezorgd voor het Zunneke. In de slotminuut schoot Frank van Heugten twee keer raak voor LeenenRegiobank, 2-3.

Sphinx leed een 1-8 nederlaag tegen CuundersGlashelder. Bij wat rustiger spelen zou Sphinx aanzienlijk beter tegenstand kunnen bieden. Nu hadden ze erg veel balverlies en foute afspeelballen. Daar maakte CuundersGlashelder dankbaar gebruik van. Niels van Santvoort (4x), Jordy van Neerven (2x), Dani Fondon en Jordy Overman scoorden de 8 voor CuundersGlashelder. Marvin Lemmen redde in de 27e minuut uit een counter de eer voor Sphinx, 1-8.

Centraal bood goed tegenstand tegen Ons Café maar kwam niet tot scoren. Mark Struycken kapte zich in de 11e minuut mooi vrij en schoot in de bovenhoek raak, 1-0. In de 28e minuut verzamelde Rudi Strauss alle moed en schoot hard vanuit de draai in de kruising, 2-0.

Kampioenskandidaat Van Otterdijk gaf Educontract niet veel kans. Frank van den Boomen en Patrick Mennen zorgden voor een 0-2 voorsprong voor Van Otterdijk. Doelman Toon Hesius verkleinde in de 23e minuut de achterstand voor Educontract tot 1-2. In de volgende vijf minuten haalde Van Otterdijk flink uit en Hein van den Einden, Patrick Mennen, Ronald Claessens en Frank van den Boomen zorgden voor de 1-6 einduitslag.