Laat u verwennen door uw persoonlijke gastheer/gastvrouw en geniet bij de ondergaande zon van een avond boordevol amusement.

Deze zin omschrijft prima wat er op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni in Someren-Eind staat te gebeuren: dan houdt Muziekvereniging Juliana voor de tweede keer CabaCulinair. 

Bij de eerste succesvolle editie van vorig jaar bleek dat de belangstelling voor dit evenement het aantal beschikbare plaatsen ver overtrof. Op basis hiervan koos de organisatie dit jaar voor twee edities.

De naam CabaCulinair is een samenvoeging van de woorden ‘cabaret’ en ‘culinair’. Deze sfeervolle avond zit boordevol met show, muziek, sketches en cabaret, omlijst met fantastische culinaire hoogstandjes. Op het Einderplein, dat geheel in de stijl van een klein, gezellig Comedy Theater zal zijn ingericht, serveren diverse restaurants uit Someren-Eind verspreid over de hele avond hun specialiteiten en lokale lekkernijen.

Samen met muziek van de Flying Deers & SmallBand en cabaret van diverse Eindse talenten belooft dit een unieke avond te worden. Het programma start beide avonden om 18.30 uur.

De kaartverkoop start op vrijdag 31 maart om 19.00 uur.

De kaarten zijn te reserveren via e-mail kaartverkoop.cabaculinair@gmail.com.

De prijs per kaartje is € 32,50 (exclusief drank) en om per gezelschap een tafeltje te reserveren kunnen kaarten vanaf vier stuks besteld worden.

Er zijn slechts 150 kaarten per avond beschikbaar.

 


Trefwoorden: muziekvereniging juliana cabaculinair
Geplaatst

maandag 20 maart 2017 | 07.58 uur

Laatst gewijzigd

maandag 20 maart 2017 | 08.10 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub