Dames Someren verliezen van Buitenveldert

Op maandag 17 april stond voor de dames van SV Someren de reis naar Amsterdam op het programma. Buitenveldert staat in de grote middenmoot van de Hoofdklasse B. Someren staat op degraderen.

Eerder dit seizoen verloor Someren met 2-3 van Buitenveldert.

Someren begon slecht aan de wedstrijd. Na twee minuten kreeg Buitenveldert al een corner en mocht zij deze vrij binnenkoppen. Niet kort daarna keken de blauwwitten al tegen een 2-0 achterstand aan. Ondanks de snelle achterstand kon Someren na tien minuten toch aanvallen over de linkerflank, maar een pass van Christa Eggers kwam niet aan bij Kim Bankers.

Binnen een halfuur keek Someren al tegen een grotere achterstand aan. Buitenveldert stond toen al met 4-0 voor. Vlak voor rust creëerde Someren nog een kans, maar wist deze niet te benutten.

Na de thee en ranja kwam er een ander Someren uit het kleedlokaal. Binnen een paar minuten creëerde Someren een kans, maar Romy Kuepers wist niet te scoren.

Niet lang daarna kreeg Someren de grootste kans van de wedstrijd. Een goede actie van Christa bracht de bal bij Kim, maar het mocht  niet zo zijn. Someren bleef steken op nul doelpunten.

Buitenveldert wist in de tweede helft toch nog tweemaal te scoren en zette daarmee de eindstand op het scorebord: 6-0.
Gezien de tweede helft een geflatteerde uitslag, maar Someren heeft het weggegeven in het eerste halfuur van de wedstrijd.

Op zondag 23 april speelt Someren thuis tegen Kolping Boys. Kolping Boys is een van de degradanten uit de landelijke Hoofdklasse. De wedstrijd begint om 12.00 uur op sportpark De Potacker.

Aansluitend om 14.30 uur organiseren de dames een vriendinnenvoetbaldag.

Je kunt je nog aanmelden via e-mail voetbaldagsvsomeren@hotmail.com of neem contact op met Joyce Engelen, tel. 06-20055152 of Sitha Caessens, tel. 06-27623344.


Trefwoorden: sc buitenveldert buitenveldert dames sv someren
Geplaatst

dinsdag 18 april 2017 | 07.13 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 18 april 2017 | 13.38 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub