Stichting Peelpromotie, een samenwerking van de lokale VVV’s van Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond en Laarbeek presenteert haar toekomstvisie in een beleidsplan 2017-2020.

De afgelopen jaren lag de nadruk op gezamenlijke digitale presentatie en vindbaarheid. Er werd o.a. een gezamenlijke website gebouwd, (www.VVVDePeel.nl), waarop een actueel dagelijks overzicht te vinden is van evenementen (theater, film, exposities, lezingen, toeristisch-recreatieve evenementen) in de hele regio.

De komende jaren willen de gezamenlijke VVV’s meer aandacht besteden aan de verhalen van De Peel; haar geschiedenis als ruig en mysterieus gebied waar heel hard werd gewerkt is en weinig verdiend, herbergt een schat aan verhalen over ontginning, verdwijningen, kastelen en kloosters.

Meer dan tot nu toe wil Stichting Peelpromotie dit doen in samenwerking en verbinding met andere partijen, zoals musea, Visit Brabant, gemeenten en erfgoedorganisaties. De voornaamste doelstelling blijft ook de komende jaren: het gezamenlijk onder de aandacht brengen van het vrijetijdsaanbod van De Peel bij inwoners, recreanten, toeristen en potentiële bezoekers.


Trefwoorden: stichting peelpromotie
Geplaatst

donderdag 20 april 2017 | 08.07 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 20 april 2017 | 09.20 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub