Op zaterdag 22 april is het Record Store Day.

Nooit eerder kwamen meer dan 3.000 artiesten en miljoenen muziekliefhebbers op één dag wereldwijd bij elkaar om de kunst van muziek in de onafhankelijke platenzaak te vieren. Op Record Store Day is dit een feit.

Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld.

Bovendien verschijnen op Record Store Day zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Honderden releases kwamen op Record Store Day 2016 in zeer kleine oplages uit. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items. Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product.

Fun8 in Someren doet ook mee met dit wereldwijde evenement. SIRIS-radio zal hierbij van de partij zijn. Van 11.00 tot 17.00 uur komen alle uitzendingen live vanaf de platenzaak aan de Postelstraat in Someren. Dj's Jan en Martijn trappen om 11.00 uur af met de "Vinyl Countdown", een hitlijst met daarin de bestverkochte vinyl albums van dit moment.

SIRIS is ook op zoek naar jou. Kom langs en vertel ons jouw verhaal over muziek! Wat was je eerste plaat? Welk nummer roept bijzondere herinneringen bij je op? En wie triggerde jouw liefde voor muziek? Dat zijn vragen die de SIRIS-dj's graag live aan je stellen. 

SIRIS geeft live ook prijzen weg. Zo hebben ze o.a. vijf platenbonnen, een T-shirt van Marley en twee festivaltickets voor "RFLXION" op 13 mei in Eindhoven. Allemaal prijzen, die in de loop van de dag weggegeven worden aan de hand van prijsvragen. Zorg dus dat je er bij bent, zaterdag 22 April, Record Store Day 2017, @ Fun 8 Someren en luister vanaf 11.00 naar Siris Radio Live @Record Store Day 2017.

Meer informatie: www.recordstoreday.nl.


Trefwoorden: record store day siris-radio
Geplaatst

donderdag 20 april 2017 | 10.03 uur

Laatst gewijzigd

zondag 23 april 2017 | 10.12 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub