Meer dan zestig teams nemen het op zaterdag 20 mei op sportpark De Potacker tegen elkaar op tijdens het jaarlijkse E, F en Mini-toernooi van SV Someren.

Ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden zijn welkom om te komen kijken naar dit toernooi.

De F en Mini-teams spelen hun toernooi in de ochtend. De eerste wedstrijd begint om 9.15 uur. Omstreeks 12.15 uur vindt de prijsuitreiking plaats. In de middag spelen de E-teams hun wedstrijden. Hun eerste wedstrijd is om 13.30 uur. De prijsuitreiking is omstreeks 17.00 uur.

Elke speler krijgt na afloop een mooie herinnering als deelnemer aan het toernooi. Voor de teams die als eerste en tweede eindigen in elke poule, is een fraaie beker de beloning.

Op zaterdag 20 mei geldt er eenrichtingsverkeer op de Potackerweg.

Auto’s kunnen vanaf de Boerenkamplaan de Potackerweg inrijden. Bij het verlaten van het sportpark loopt de route via de achterzijde van de Potackerweg, langs ’t Jasper Sport en de kassen. Dit wordt aangegeven met verkeersborden. Verkeersregelaars wijzen automobilisten de weg.


Trefwoorden: sv someren
Geplaatst

maandag 15 mei 2017 | 13.07 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 20 mei 2017 | 19.01 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub