SIRIS.nl

Aanmelden voor Kennedymarkt op 2 juli

Op de zondag van het Kennedymarsweekend vindt in het centrum van Someren, rondom de finish van de wandeltochten, tussen 11.00 en 18.00 uur traditiegetrouw een uitgebreide Kennedymarkt plaats.

De Kennedymarkt is een combinatie van een braderie, ambachtenmarkt, kindermarkt en een kinderkermis.

Ook dit jaar is het Jumboplein hét plein voor de kleine bezoekers. Op dit grote kinderplein vermaken kinderen zich gegarandeerd. Er is ook ruimte gereserveerd voor een kindermarkt. Geheel gratis verkopen kinderen op zondag 2 juli op het Jumboplein hun spulletjes. Er is een beperkt aantal marktkramen beschikbaar, dus schrijf je snel in.

Dit jaar biedt de bekende braderie tijdens de Kennedymars ook een mooie rommelmarkt aan. Voor iedereen die houdt van lekker snuffelen tussen tweedehands spulletjes wordt het Postelplein dit jaar omgetoverd tot een knusse rommelmarkt. Een gezellige plek waar iedereen in Someren en omstreken spulletjes kan verkopen. Heb jij elpees, singles, huisraad, antiek en curiosa in de aanbieding, huur dan snel een kraam van 4 meter breed en 2 meter diep voor slechts € 30.

Meld je aan via evenementen@kennedymars.nl of www.kennedymars.nl/braderie om deel te nemen aan de markt door een kraam of standplaats te huren.

Voor vragen: Anne Jansen via markt@kennedymars.nl.