Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli werden voor twee volle zalen in een loods aan de Beemdstraat in Heusden nonstop-optredens verzorgd door harmonie St.-Antonius met het A-orkest, de slagwerkgroep en de jeugdmajorettes.

Ook de showgroep deed mee met mooie dansen en schitterende kostuums. Dit alles werd ondersteund door een combo, een gelegenheidskoor en een keur aan solisten. Het publiek genoot van Purple Rain, Zwart-wit, Paint it Black, True Colors maar ook van meezingers zoals De Pianoman, De Clown en Bloed, Zweet en Tranen.

De 140 deelnemers hebben beide keren een onvergetelijke show neergezet die bij iedereen veel emoties losmaakte. Op een groot beeldscherm werden videobeelden en foto’s vertoond die betrekking hadden op de betreffende nummers. De naam Full Colour zegt het al. Bij elk lied was een geweldige lichtshow.

De afterparty werd verzorgd door dj Ricky die er voor zorgde dat ondanks de tropische temperaturen de voetjes van de vloer gingen.

De algehele leiding van Full Colour was in de bekwame handen van dirigent Tjeu Snoek.


Trefwoorden: proms-concert full colour harmonie st antonius slagwerkgroep jeugdmajorettes a-orkest dj ricky full colour tjeu snoek
Geplaatst

donderdag 13 juli 2017 | 16.31 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 13 juli 2017 | 17.31 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub