Koninklijke onderscheiding voor Bart Verhees

Provinciale Staten van Noord-Brabant hebben in hun laatste vergadering van de bestuursperiode 2011-2015 afscheid genomen van 32 Statenleden, onder wie Bart Verhees uit Someren, die namens de VVD vier jaar lang (2011-2015) zitting had in de Staten.

Bart Verhees (53) ontving bij zijn afscheid de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In de Staten was hij lid van de Themacommissie voor Transitie Stad en Platteland en de Commissie voor Ecologie en Ruimte.

Bart Verhees is agrarisch ondernemer bij HW Verhees Beheer BV/MTS Verhees.

Bart is sinds 1992 politiek en bestuurlijk actief. Hij was acht jaar VVD-raadslid in de gemeente Someren. Van 2006 tot 2012 was hij penningmeester van de VVD Someren-Asten.

Op zijn eigen, humoristische wijze weet hij op diverse platforms positief aandacht te vragen voor de agrarische sector. Zo was hij zeven jaar voorzitter van ZLTO-afdeling Someren en bestuurslid van PION. Bart was ook voorzitter van de vereniging MiVeS (mineralenvereniging Someren). Hij is actief geweest als penningmeester in het bestuur van de Agrarische Bedrijfsverzorging.


Trefwoorden: provinciale staten bart verhees
Geplaatst

woensdag 25 maart 2015 | 19.23 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 26 maart 2015 | 08.59 uur


businessclub