Die Heise Bierfesten in Someren-Heide groeide de afgelopen jaren uit tot dé aftrap van het Oktoberfestseizoen in Nederland.

Al negen jaar lang komen jong en oud komen naar de Festzelt in Someren-Heide voor een weekend vol pullen bier en wijn, dansen op de tafels, hübsche Mädchen in dirndl’s en Deutsche muziek.

Dit jaar pakken ze op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus flink uit tijdens de jubileumeditie met Jan Smit, Rowwen Hèze, Kraantje Pappie und vele anderen.

Met een fonkelnieuwe entree én een nieuw podium in Die Heise Bier Festzelt legt de organisatie nog meer de nadruk op het Beieren in Brabant-gevoel.

Na het succes van vorig jaar komt er weer een tweede tent: het Heise Mega Park. In deze knotsgekke partytent zorgen diverse dj’s en liveacts met hun combinatie van feest- en dancemuziek voor het ultieme vakantiefeestgevoel waarbij de confetti en opblaasdieren je om de oren vliegen. Op zondag wordt het Heise Mega Park één grote schuimparty voor de kinderen.

In de nieuwe Heise Biergarten kan je terecht voor speciaalbier.

Op zondag beginnen ze extra vroeg met het Heise Blaaskapellenfestival. Vanaf 12.00 uur nemen diverse blaaskapellen uit de regio het podium in de Heise Bier Festzelt over.

Vrijdag 25 augustus wordt er afgetrapt met Die Frohe anderhalbe Stunde, waar bezoekers tussen 17.00 uur en 18.30 uur tegen een vette korting een goede bodem kunnen leggen voor de rest van het weekend. De rest van de vrijdag staat bol van de grote namen. In Die Heise Bierfest Zelt treden DJ Immer Hansi, DJ Otto Wunderbar, Helene Fischer (Caro double show), Rowwen Hèze, Kraantje Pappie en House of Rock op. In het Heise Megapark treden DJ Francois, Dansado en De Feestneger, Deejay Otzi, Ouwe Jongens Krentenbrood, Peter Loree en DJ Timski op.

Zaterdag 26 augustus (van 16.30 uur tot 1.00 uur) is de traditionele Deutsche tag. Gestart wordt met de schutterijkampioenschappen. Daarna betreden De Bessem- en Koepelbloazers, de Nunentaler Schürzenjager, Woenderbaar, der Kleino en DJ Otto Wunderbar het podium in de Heise Bier Festzelt. In het Heise Megapark treden Feest DJ Team Irmo en Davey, Marco Kraats, Fissa DJ Chocotoff, Stef Ekkel, Camiel het Haasje en Miss Bontbeats op.

Zondag 27 augustus (van 12.00 uur tot 23.00 uur) is de familiedag. Gestart wordt met het blaaskapellenfestival. Daarna word het één groot feest met Dennie Christian, Die Powerkanonnen, DJ Otto Wunderbar, De Zingende Schlager en Jan Smit.  De toegang op deze dag gratis. Kom op tijd, want vol is vol.

Voor de kinderen is er volop vermaak. Met de kinderkaart kunnen zij genieten van diverse attracties, popcorn, chips, een ijsje en onbeperkt ranja. Terwijl papa en mama genieten van alle artiesten, kunnen de kinderen onder begeleiding van nannys heerlijk spelen of hun eigen feestje bouwen tijdens de schuimparty in het Heise Megapark.

Het volledige programma is te vinden op www.dieheisebierfesten.nl/programma.

De ticketverkoop draait op volle toeren, maar er zijn nog tickets verkrijgbaar via www.dieheisebierfesten.nl/tickets. Er is keuze uit een combiticket voor het hele weekend voor € 30 of losse tickets voor vrijdag voor € 17,50 of zaterdag voor € 17,50. 


Trefwoorden: die heise bierfesten
Geplaatst

donderdag 10 augustus 2017 | 09.51 uur

Laatst gewijzigd

maandag 28 augustus 2017 | 09.12 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub