SIRIS.nl

Ravendous publiekswinnaar finale Battle for Bands in OJC Comeet

Op zaterdag 18 april werd de finale gehouden van de Battle for Bands in OJC Comeet aan de Witvrouwenbergweg in Someren.

Acht bands streden voor een bomvolle zaal om gekozen te worden tot publieks- of jurywinnaar van deze avond en om een podiumplaats op de Walhalla Zomerfeesten, met mooie geldprijzen.

De jury beoordeelde de bands op kwaliteit, interactie met het publiek en totale performance. In het geval van de publiekswinnaar was het publiek zelf de jury.

Na een avond vol energieke en uitmuntende acts was het op een laat tijdstip aan de jury om te beslissen wie de winnaar zou worden van dit seizoen.

Als eerste werd de publiekswinnaar bekend gemaakt: met ruim verschil werd dat de band Ravendous uit Someren. De volgende prijs die bekend werd gemaakt was de podiumplaats op de Walhalla-zomerfeesten: de jury die voor dit onderdeel bestond uit mensen van Walhalla koos deze keer voor de band Bow Down Crow uit Asten/Eindhoven.

Als laatste werd bekend gemaakt wie zich dit jaar de beste band van de Battle for Bands mocht noemen. Dat werd de band Lakota Feathers uit Eindhoven die van alle juryleden de meeste punten kreeg.

Zowel de publiekswinnaar als de jurywinnaar zullen als prijs een optreden mogen verzorgen tijdens het openingsweekend van seizoen 2015-2016.

Â