Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe scoutingseizoen opent Scouting Someren-Eind op zondag 17 september haar deuren voor iedereen die scouting wil komen beleven.

Vanaf 13.30 uur kunnen kinderen en ouders kennis maken met de verschillende scoutingactiviteiten. Ga hutten bouwen met je vriendjes, doe mee aan een spelletje glibberhockey, klauter over de survivalbaan, verkleed je in de verkleedtent, knoop je eigen hangmat of bak iets lekkers boven het kampvuur. Zoals de slogan van Scouting Nederland luidt: Laat je uitdagen!

Om 15.30 uur vindt er een officieel moment plaats waarbij de kinderen die oud genoeg zijn om naar de volgende groep te gaan, op een speciale manier ontvangen worden door hun nieuwe leiding. Ook wel overvliegen genoemd. Een leuk spektakel om te aanschouwen.

Gedurende de gehele dag is de Scoutshop mobiel aanwezig, zij verkopen onder andere de Scoutfit (het scoutinguniform) maar ook leuke outdoor gadgets en kampeerspullen.

Het ledenaantal van Scouting Someren-Eind stijgt de laatste jaren, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar binnen verschillende speltakken, dus kom gerust kijken.


Trefwoorden: scouting someren-eind
Geplaatst

dinsdag 29 augustus 2017 | 15.40 uur

Laatst gewijzigd

zondag 17 september 2017 | 19.25 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub