20:30 Canadees - Wapen
21:02 LeenenRegiobank - CuundersGlashelder
21:33 Centraal - Zunneke
22:04 Kanters - Beken/HDSolar

Nieuwkomer Bankers liet in de wedstrijd tegen Breukers meteen zien wat ze in huis hebben. Ze wonnen ruim met 1-5. Rick Goedhart, Niels Bankers (3x) en Sohail Rahimi scoorden voor Bankers. Geert Tomassen redde drie minuten voor tijd de eer voor Breukers.

Sander (3) en Han Gerritsen namen alle doelpunten voor LeenenRegiobank voor hun rekening in de wedstrijd tegen ’t Zunneke. Rens van Lieshout maakte beide treffers voor ’t Zunneke, 4-2.

De hoofdklassers Wapen en Berkvens speelden vol overgave hun wedstrijd. Er werd om en om gescoord tot 2-2. In de laatste minuut bezorgde Luuk Hoeben met de tweede treffer van de avond Berkvens de winst. Geert Raijmakers scoorde de openingstreffer voor Berkvens. Coen Mulder (2x) maakte de doelpunten voor het Wapen, 3-2.

Sphinx had zichtbaar heel veel plezier in de strijd tegen Loomans dat deze wedstrijd met 11-1 won. Bij 6-0 redde Dennis Rutten de eer voor Sphinx. Chris van Eijk (4x), Lucas de Bruijn (3x), Koen Tomassen, doelman Ferry Donders en Gijs Hurkmans (2x) scoorden voor Loomans, 11-1.

Egelantier bood bijzonder goed tegenstand aan Acfis dat pas na vijftien minuten de score opende door een doelpunt van Rob Smets. Diezelfde speler schoot in de 19e minuut zijn tweede treffer hard en hoog in het doel, 0-2 voor Acfis.

Centersnacks kon het niet bolwerken tegen Canadees dat met een 2-0 overwinning een ronde verder kwam. Rob Kessels en Juul Nijssen maakten de doelpunten.

Door twee treffers van Lex Klaver kwam Van Zoggel 1 op een 0-2 voorsprong tegen Toff. Met nog vijf minuten voor de boeg verkleinde Harm Smits de achterstand tot 1-2. Daar bleef het bij.

Beken/HDSolar liet tegen Van Zoggel 2 duidelijk het verschil tussen de eerste en tweede klasse zien. Van Zoggel 2 verloor met 6-0. Rens Briels (3x), Bob Leenen en Vincent van den Bogaart (2x) maakten het halve dozijn vol.

Lange tijd leek het erop dat Jagershuis tegen nieuwkomer Bleekerven uit de beker geknikkerd zou worden. Rick Rijnders en Tijs van Tilburg zetten het bijzonder fris spelende Bleekerven in de 6e en 9e minuut op 0-2. In de 18e en 20e minuut kwam Jagershuis terug door treffers van Thijs van Heugten (2x). Jagershuis benutte vervolgens de strafschoppen beter en ging als winnaar van het veld.

Van Otterdijk ging zonder wissel van start en werd mede op conditie geklopt door Topparty. Bert Meeuws, Luuk Versteegden, Dirk Hesius, Ralf van de Laar en Hidde Maas scoorden voor Topparty. Van Otterdijk miste nog een strafschop in de slotseconden, 0-5.

Willem Hurkmans had in de laatste minuut zijn team naar de strafschoppenserie kunnen schieten doch hij miste tegen CuundersGlashelder voor open doel. Omdat Dani Fondon in de tweede minuut voor CuundersGlashelder had gescoord gaan zij verder in de beker, 1-0.

Centraal werd van het kastje naar de muur gespeeld door Boetselaers. Dirk Driessen, Ron van Stratum, Stijn Sanders, Geert van den Hurk (2x) en Jorn Versantvoort maakten de doelpunten, 6-0.

Kanters kwam tegen Educontract niet op dreef en verloor met 4-2. Pieter Velings en Stan van Heugten scoorden voor Kanters terwijl Bart van Bussel, Bjarne van den Biggelaar, Stef van den Wijnboom en Toon Hesius dat voor Educontract deden.