Op zaterdagmiddag 9 september zijn de nieuwe tennisbanen van tennisvereniging Packador uit Someren officieel geopend.

Op zaterdagmiddag 9 september zijn de nieuwe tennisbanen van tennisvereniging Packador uit Someren officieel geopend.De oude banen hebben er zo’n veertien jaar gelegen en waren hoognodig aan vervanging toe. Vijf banen zijn in eigendom van de gemeente Someren aangelegd en één in eigen beheer van Packador. 

Tijdens de speech van de voorzitter van Packador werden de vaste sponsoren bedankt en werd Packador nog extra verrast door de bijdrage van Stichting Kringloop ONA. ONA had namelijk een cheque bij van € 5.000 voor de tennisvereniging om de zesde baan mede te bekostigen.

De opening werd gedaan door middel van het doorknippen van een lint met een grote schaar. Deze schaar werd stevig vastgehouden door Huub Lemmen en Jan de Leeuw. Zij mochten de opening doen vanwege het vele goede werk dat zij jarenlang voor Packador gedaan hebben. Huub Lemmen heeft meer dan dertig jaar het onderhoud van de banen voor zijn rekening genomen en ook andere klusjes gedaan voor de vereniging. Voor zijn inzet gedurende al deze jaren werd hij dan ook benoemd tot erelid van TV Packador.

Jan de Leeuw heeft de afgelopen jaren ad interim de club voorgezeten en de club goed door de overal heersende crisis geleid. Daarnaast was hij namens de club ook de kartrekker voor de aanleg van de nieuwe banen en de tussenpersoon tussen gemeente en Packador.

Behalve de banen is het hekwerk vernieuwd en heeft een aantal vrijwilligers er voor gezorgd dat het terras opnieuw aangelegd en uitgebreid is, de bestrating rondom het clubhuis en de fietsenstalling vernieuwd is en is er ook schilderwerk uitgevoerd.


Trefwoorden: kunstgrasbanen tv packador packador
Geplaatst

maandag 11 september 2017 | 15.43 uur

Laatst gewijzigd

maandag 11 september 2017 | 18.15 uur

Auteur

Sanne Arts


businessclub