20:30 Canadees - Van Zoggel 1
21:02 Beken/HDSolar - Boetselaers
21:33 Centraal - Bankers
22:04 Ons Café - CuundersGlashelder

In de hoofdklasse won Jagershuis nipt met 2-3 van Acfis. Beiden teams waren goed aan elkaar gewaagd. Joost van der Velden (3e) opende de score voor Acfis. Doelman Nick van der Sluijs (10e) trok na een uiterste inspanning (op zichzelf staande sliding) de stand gelijk, 1-1. Luuk Swinkels (13e) speelde zich netjes vrij en schoot Acfis op een 2-1 voorsprong. Uit een snelle combinatie maakte Toon Filippini (22e) de gelijkmaker. In de 26e minuut onderbrak Toon Filippini het uitverdedigen van Acfis en met een harde punter in de benedenhoek bezorgde hij Jagershuis de winst, 2-3.

Er werd volop gescoord in een leuke wedstrijd tussen Bij Willem en Van Zoggel 1. Van Zoggel 1 kwam binnen vijf minuten op 0-2. In de 13e minuut stond Bij Willem op een 3-2 voorsprong. Binnen drie minuten kwam Van Zoggel weer op een 3-5 voorsprong, waarna van Zoggel 1 geleidelijk aan uitliep tot de 5-8 winst. Niek Smits, Jan Meulendijks, Niels Roijakkers en Fabio Peters scoorden voor Bij Willem; Lex Klaver (2x), Chris Schenk (2x), Stefan Maas (2x) en Wesley Maas (2x) deden dat voor Van Zoggel 1.

De Lieropse derby tussen Topparty en Van Gennip eindigde in de 1-4 winst voor Van Gennip. In een aantrekkelijk wedstrijd opende Dirk Versteegden (7e) de scoorde voor Topparty. Bart Sijbers (9e,14e,26e) schoot vervolgens met zijn “gouden linker” Van Gennip naar een 1-3 voorsprong. In de slotminuut onderschept Rob Hurkmans de bal van de meevoetballende doelman Koen Hendriks en bepaalde de uitslag op 1-4.

In de eerste klasse eindigden Loomans en Boetselaers zoals ze begonnen waren, 0-0. Beide teams deden hun uiterste best om tot scoren te komen, echter de verkregen kansen werden gemist.

De strijd tussen de “oudjes” Centersnacks en DeskaMarkt8 eindigde in een 3-0 overwinning voor Centersnacks. In deze wedstrijd hield Erik van Lieshout de angel in de aanval van DeskaMarkt8, Jos Hurkmans, goed in bedwang. Marcel van den Berkmortel (2e), Tyrone Pelzers (8e) en Erik van Lieshout (28e) scoorden voor Centersnacks, 3-0.

Na de vlugge achterstand in de vijfde minuut hield Hurkmans tot vijf minuten voor tijd goed stand tegen Kanters. In die vijf minuten bracht het overwicht van Kanters hun de overwinning. Willem van den Broek maakte twee doelpunten. Een hard schot op doel werd door Harm Gubbels ongelukkig en onhoudbaar voor de doelman van richting veranderd, 3-0.

Twee keer kwam Postel 1 aan de leiding tegen Breukers. Even zovele keren kwam Breukers terug tot de einduitslag van 2-2. Jordy van Lunsen en Dirk Maas scoorden voor Postel 1; Maarten van den Broek en Geert de Lau deden dat voor Breukers.

Na de 3-0 voorsprong van Rehband tegen Beken/HDSolar in de 19e minuut kwam Beken/HDSolar in de 23e en 25e minuut sterk terug door doelpunten van Rob Donkers en Bob Leenen. Rehband brak niet en bouwde de voorsprong in de 29e en 30e minuut uit tot een 5-2 overwinning. Voor Rehband scoorden Karim Zeroual (2x), Arjan Mosselaa r(2x) en Geurt Seijkens.

In de tweede klasse moest doelman Frenk Mennen van Educontract in de eerste zeven minuten al vier keer de bal uit het doel halen bij Ons Café tegen Educontract. Daarna hield Educontract behoorlijk goed stand maar kwam nauwelijks in de gelegenheid om te scoren. Tussen de 20e en 23e minuut nam Ons Café verder afstand tot een 7-0 overwinning. De doelpunten werden gemaakt door Mike van der Loo (5x) en Mark Struijcken (2x).

CuundersGlashelder stond na vijftien minuten op 3-1 tegen Sphinx. Jordy Overman en Dirk van Eijk (2x) scoorden voor CuundersGlashelder. Islam Elsayyad strafte een verdedigingsfout af en scoorde voor Sphinx. In de 19e minuut zette Tim Verhees van Sphinx de laatste man van CuundersGlashelder op het verkeerde been en zorgde voor de aansluiting, 3-2. Groot was het plezier bij Sphinx toen Islam Elsayyad in de slotminuut de bal via de doelman in het doel CuundersGlashelder wist te werken, 3-3. Een zware teleurstelling voor CuundersGlashelder.

Bleekerven liep tegen een grote nederlaag op tegen Van Zoggel 2. Bram Verhees de topscoorder van afgelopen seizoen schoot er lustig op los en raakte 7x het net van Bleekerven. Tim Raijmakers (2x) en Maxime Hollanders maakten de 10 voor Van Zoggel 2 vol. Cas Aarts, Bas Vlemmix (2x) en Roel van Bussel scoorden voor Bleekerven tegen.

Het Zunneke trad met drie veldspelers en een doelman aan tegen Random United en mag niet klagen dat de nederlaag niet groter werd dan 4-0. Ruud de Boer (2x), Michel Nijssen en Hafid Zeroual scoorden.