Blijft Someren ongeslagen tegen RPC?

Door de 0-3 overwinning op Heeze is SV Someren op de ranglijst van de tweede klasse F gestegen naar een gedeelde tweede plaats.

Op zondag 15 oktober komt RPC uit Eindhoven op bezoek.

De Roosten Patronaats Club speelt voor het vierde opeenvolgende seizoen in de tweede klasse. De groenwitten hebben een punt achterstand op Someren en kunnen het elke tegenstander moeilijk maken. Dat bewijzen ook de resultaten uit de vorige ontmoetingen in het seizoen 2014-2015. Thuis won Someren met 2-0, maar de uitwedstrijd aan de Aalsterweg ging met 3-0 verloren.

RPC heeft dit seizoen al voor het nodige vuurwerk gezorgd als het gaat om doelpunten. Nadat de eerste competitiewedstrijd met 0-2 werd verloren van NWC, wonnen de Eindhovenaren met 6-4 van Heeze en afgelopen zondag werd kampioenskandidaat EFC met 4-3 verslagen. Someren heeft slechts de helft van het aantal RPC-doelpunten gescoord, maar daar staat tegenover dat de blauwwitten tot nu toe maar één tegendoelpunt incasseerden.

Op zondag 15 oktober zal blijken hoe de krachtsverhoudingen liggen. Misschien is Stijn Kusters dan ook weer van de partij, want de centrale verdediger van Someren ontbrak tegen Heeze vanwege een blessure. De wedstrijd tegen RPC begint om 14.30 uur op sportpark De Potacker.

 


Trefwoorden: rpc sv someren
Geplaatst

zondag 08 oktober 2017 | 22.29 uur

Laatst gewijzigd

maandag 09 oktober 2017 | 14.48 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub