Op zaterdag 14 oktober vindt in gemeenschapshuis De Bunt in Someren-Heide het zevende Pracht Paren Concert plaats.

Voor dit concert zijn alle echtparen uitgenodigd die tussen 15 oktober 2016 en 14 oktober 2017 vijftig of zestig jaar getrouwd zijn.

Het gaat om 76 echtparen.  Hiervan zijn dertien echtparen 60 jaar getrouwd. Alle overige echtparen zijn vijftig jaar getrouwd. Door het aanbieden van het concert wil de gemeente de echtparen huldigen voor hun 50-, 60-, 65- of 70-jarig huwelijk.

De echtparen worden door burgemeester Veltman en zijn echtgenote Wilma ontvangen. Hierbij zijn ook andere leden van het college van burgemeester en wethouders aanwezig. De gemeente Someren is immers officieel gastheer.

Het is deze keer voor het laatst dat burgemeester Veltman als gastheer zal optreden, omdat hij, zoals bekend, per 1 december zal stoppen als burgemeester van de gemeente Someren.

Tijdens het zevende Pracht Paren Concert zijn er optredens van het Seniorenorkest Groot-Someren en van de gemengde zangvereniging Corde et Animo uit Someren-Heide.  Verder is er een optreden van conferencier Mark van den Tillaar.

Tussen de  optredens door is er tijd om met elkaar te buurten en begeven de burgemeester, zijn vrouw en ook de wethouders zich onder de feestende echtparen. Ook zullen er  tussendoor oorspronkelijke trouwfoto’s en actuele foto’s te zien zijn van de aanwezige jubilerende echtparen. Het accent ligt op muzikaal en onderhoudend vermaak.

Huub Derix neemt de presentatie van het zevende Pracht Paren Concert voor zijn rekening.

Het concert is overigens niet vrij toegankelijk, maar alleen bij te wonen door de echtparen die daarvoor een uitnodiging hebben ontvangen. 


Trefwoorden: pracht paren concert burgemeester alfred veltman
Geplaatst

woensdag 11 oktober 2017 | 10.57 uur

Laatst gewijzigd

zondag 15 oktober 2017 | 10.51 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub