Infoavond over bedplassen

's Ochtends of 's nachts natte lakens, niet durven logeren bij vriendjes, de vakantie of een schoolkamp dat in het water belandt.

Daar wil je toch vanaf, als kind én als ouder!

Daarom houdt de GGD Brabant-Zuidoost op dinsdag 7 november een informatieavond voor ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd die regelmatig in bed plassen.

Ongeveer honderdduizend kinderen in Nederland plassen nog in bed. Deze kinderen doen dit niet met opzet. Ze vinden het zelf meestal heel erg en schamen zich ervoor. Heel vaak is een kind moeilijk wakker te krijgen.

Op deze avond krijgt u achtergrondinformatie over dit probleem. Ook krijgt u verschillende manieren en praktische tips aangereikt om het bedplassen aan te pakken.

De avond wordt gehouden in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Vanaf 19.45 uur is de inloop en om 20.00 uur start de avond, die tot ongeveer 22.00 uur duurt. De kosten voor deze avond, inclusief het informatiemateriaal, zijn € 3.

Wilt u de informatieavond bijwonen? Meld u dan aan via de website www.ggdbzo.nl. Hier leest u ook meer informatie over de andere informatiebijeenkomsten in januari en mei 2018 en over het onderwerp bedplassen.


Trefwoorden: catharina ziekenhuis bedplassen infoavond ggd brabant-zuidoost
Geplaatst

donderdag 12 oktober 2017 | 11.40 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 08 november 2017 | 07.54 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub