SIRIS.nl

De Speledonckers zoeken spelers voor Hemels

Voor de voorstelling ‘Hemels’ is toneelvereniging De Speledonckers uit Someren op zoek naar enthousiaste spelers tussen de 25 en 70 jaar.

In september 2018 zal deze muziektheatervoorstelling, in samenwerking met theaterkoor Nutsz, in première gaan in natuurtheater De Donck, onder professionele leiding van regisseur Eva Stam.

Het verhaal is een vrije bewerking van de film ‘As it in heaven’ en gaat over een internationaal gerenommeerd dirigent die met burn-out verschijnselen en hartkwalen terugkeert naar zijn ouderlijk dorp. Hij is weliswaar succesvol maar heeft gevoelsmatig gefaald als kunstenaar, omdat het hem niet is gelukt de harten van de mensen te openen door zijn muziek. De dorpsbewoners herkennen hem alleen als beroemdheid en hij wordt daardoor meteen gevraagd om het plaatselijke kerkkoor te dirigeren. Geleid door gevoel en de liefde neemt hij deze baan aan en werkt hij met deze amateurs toe naar zijn laatste meesterwerk.

Lijkt het je leuk om ook eens op de bühne te staan? Kom vrijblijvend het script lezen en/of meedoen aan de audities en kijk of je het leuk lijkt om mee te doen. Geen ervaring? Geen probleem.

Script-lezing: 6 november 20.00 - 22.30 OJC Comeet in Someren.
Auditieavond: 9 november 20.00 -22.30 OJC Comeet.
Auditieavond: 30 november 20.00 -22.30 De Donckelaar in Someren.
Rolverdeling: 4 december 21.00 De Donckelaar.

Voor meer informatie e-mail productievolwassenen@gmail.com.