Op zondagmiddag 19 november bezoeken Sinterklaas en zijn Pieten Someren.

Om 14.00 uur wordt hij ontvangen door burgemeester Alfred Veltman en Vera Deenen, de voorzitter van Stichting Jeugdcomité Someren, op het bordes van het gemeentehuis.

Sinterklaas vertrekt om 13.40 uur vanaf De Ruchte, gaat via de Kerkstraat naar het Postelplein en via de Postelstraat naar het Wilhelminaplein.

Muziekvereniging Somerens Lust vergezelt de Sint en zijn Pieten. 

Na de ontvangst op het Wilhelminaplein gaat Sinterklaas naar De Ruchte voor de Sinterklaas Show. De zaal is open om 14.30 uur en om 15.00 uur begint de show.

De toegang is gratis. Er zijn optredens van o.a. kinderkoor De Dauwdruppeltjes, Peejay & Diede en natuurlijk de Pieten.

De Pieten laten zich in de show van hun beste kant zien, in de talentenjacht 'So you think you can Piet' met liedjes, dansjes, trucs en nog veel meer. Ze hebben ook een filmpje gemaakt en zijn benieuwd welke Piet de favoriet is. Het filmpje, gemaakt door Alisia Velings, is te bekijken via www.jeugdcomite.nl/activiteiten/sinterklaasintocht.

De kinderen kunnen hier ook hun stem uitbrengen, want zij zijn de jury.

Rond 16.30 uur wordt het programma afgesloten en is Sinterklaas er voor de kinderen. Kinderen kunnen tot 16.45 uur met Sinterklaas of met Piet op de foto en kunnen een tekening of hun verlanglijstje geven.


Trefwoorden: sinterklaasintocht sinterklaas
Geplaatst

dinsdag 14 november 2017 | 16.18 uur

Laatst gewijzigd

zondag 19 november 2017 | 17.34 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub