SIRIS.nl

Hans Stienen prins van carnavalsvereniging De Plekkers

Hans Stienen is de nieuwe prins van carnavalsvereniging De Plekkers uit Asten

Prins Hans III werd op zondag 26 november tijdens het prinsenbal in de residentie Het Wapen van Asten onthuld.

Prins Hans (35) is de 48e prins van De Plekkers. Hij is de oudste zoon van Gerard en Jo Stienen. De prins is getrouwd met Moniek Smits. Samen hebben ze een dochter Maaike die 9 jaar oud is en een zoon Niels van 6. Ze wonen aan het Molenplein in Asten.

Prins Hans III is werkzaam bij Multi Bier waar hij verantwoordelijk is voor de zusteronderneming Multi Cadeau. Hij bedenkt en creƫert samen met zijn collega's nieuwe producten en concepten, die drankgerelateerd zijn. Hij is een ontzettende liefhebber van eten en drinken. In zijn vrije tijd kun je hem onder andere vinden bij NWC, waar hij 24 jaar actief gekeept heeft. Op dit moment is hij twee keer per week actief als trainer van zijn zoon en op donderdagavond als trainer van het lager voetbal. Een weekend per jaar organiseert hij samen met zijn vader voor een kleine zeshonderd voetballers het Manege Voetbal bij Manege Heijligers in Asten. Verder heeft hij vorig jaar samen met enkele andere mensen de eerste editie van ABX (Asteinder Beer Xperience) gelanceerd.

Prins Hans III regeert met als lijfspreuk 'Bier in 'n fluitje, bekertje of schonne bokkaal, ik gao dees daag prooste me jullie allemaal'.