Hans & Grietje De Musical in De Ruchte

Op woensdag 24 januari is de familievoorstelling Hans & Grietje De Musical te zien in De Ruchte in Someren.

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical. Zij zorgen ongetwijfeld weer voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen. 

Het verhaal

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket dat na de show wordt uitgereikt op het podium.

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

Ook kunnen de bezoekers nog even lekker swingen tijdens de sprookjesafterparty in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin.

De voorstelling begint om 15.00 uur.

Kaartjes kosten € 15 exclusief reserveringskosten en zijn te krijgen via www.deruchte.nl of tel. 0493-441144.


Trefwoorden: hans en grietje de ruchte
Geplaatst

donderdag 11 januari 2018 | 14.06 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 24 januari 2018 | 16.27 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub