SIRIS-tv zendt op zaterdag 13 en zondag 14 januari het weekoverzicht uit. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma deel 1:

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Vos van de gemeente Asten:

Het gemeentebestuur van Asten hield op woensdag 10 januari een nieuwjaarsreceptie in De Klepel. Burgemeester Hubert Vos opende de receptie met zijn nieuwjaarstoespraak.

Reacties nieuwjaarsreceptie gemeente Asten:

Het gemeentebestuur van Asten hield op woensdag 10 januari een nieuwjaarsreceptie in De Klepel. Na afloop sprak Harrie van Horik met burgemeester Hubert Vos en de wethouders Jac van Bussel, Jac Huijsmans en Theo Martens.

Museum Klok & Peel opnieuw het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant 2018’:

Museum Klok & Peel in Asten mag zich net als vorig jaar het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant ’noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’. Frank van Kempen en Harry van der Loo van het museum reageren op het behalen van deze prijs.

Koninklijke onderscheidingen voor Hans Verhees en Willemjan van Golstein Brouwers:

Hans Verhees en Willemjan van Golstein Brouwers uit Asten ontvingen op zaterdag 6 januari de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Hubert Vos speldde de lintjes op tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de vrijwillige brandweer Asten.

Erima Jaspercross:

Atletiekvereniging ’t Jasper Sport hield op zondag 7 januari de Erima Jaspercross in de Polderse bossen in Asten.

Kersttoernooi Tennishal Asten 40 jaar:

Het door Tennishal Asten voor de 40e keer georganiseerde Kersttoernooi was zeer succesvol. Maar liefst 225 deelnemers wisten de weg naar Asten te vinden.

Het programma deel 2:

Oostappen Groep Vakantieparken verkoopt vakantieparken:

Oostappen Groep Vakantieparken heeft Vakantiepark Riviera Beach in Biddinghuizen en Vakantiepark Zilverstrand in het Belgische Mol verkocht aan EuroParcs. Dat meldden Peter Gillis en Jos Mennen van de Oostappen Groep op vrijdag 12 januari tijdens een persconferentie.

Laatste voorstelling van Het Dagboek van Anne Frank:

Toneelvereniging Crescendo uit Someren presenteerde in december 2017 en januari 2018 Het Dagboek van Anne Frank. Het werd een immens succes.

12e Manegevoetbal in Asten:

Voor de 12e keer waren de paardenbakken van Manege Heijligers in Asten omgetoverd tot een voetbalarena waarin meer dan zeshonderd voetballers, jong en oud, actief waren.

Nieuwjaarsreceptie lokale omroep SIRIS:

De lokale omroep SIRIS hield op vrijdag 5 januari de nieuwjaarsreceptie. Tijdens de receptie werd er afscheid genomen van oud-hoofd tv Chris Cortooms en werden de zilveren jubilarissen Klaas van Houts, Gerrie Koolen en Harrie van Horik in de bloemen gezet.

Gemeentenieuws - informatieavond E-Cars:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de informatieavond over E-cars, die de gemeente op maandag 15 januari gaat houden. Clemens Dijcks, energiecoördinator, en Karin van den Hurk, personeelsadviseur van de gemeente Someren geven tekst en uitleg.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 12 januari 2018 | 12.41 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 19 januari 2018 | 17.55 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub