SIRIS.nl

Alzheimer Café Peelland: Wat leg ik bij de notaris vast voor later?

Melissa van Rosmalen is kandidaat-notaris bij Gerrits en Van Gulick Notarissen. In haar werk krijgt zij regelmatig te maken met vraagstukken rondom ouder worden en dementie.

Op dinsdag 6 februari is zij te gast in het Alzheimer Café Peelland om te praten over wat er vastgelegd kan of moet worden voor zowel zaken tijdens het leven als ten tijde van overlijden. Het Alzheimer Café Peelland start om 19.30 uur in centrum De Beiaard in Asten.

Thema’s die deze avond aan bod komen zijn onder andere het opstellen van een volmacht ten behoeve van naasten, mentorschap, bewindvoering, landelijke zorgregelingen als de Wet langdurige zorg (WLZ) en belastingkwesties. Naast een gesprek tussen de gespreksleiders van het Alzheimer Café Peelland en Melissa van Rosmalen krijgen gasten ruim de mogelijkheid om hun vragen mondeling of schriftelijk te stellen.

Het Alzheimer Café Peelland vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats in centrum De Beiaard. De Beiaard is gelegen aan de Pastoor de Kleijnhof in Asten, een zijstraat van de Lienderweg. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over Alzheimer Café Peelland is beschikbaar via de Facebookpagina (alzheimercafepeelland) en opvraagbaar via e-mail alzheimercafepeelland@gmail.com.

Het Alzheimer Café Peelland maakt onderdeel uit van een groep Alzheimer Cafés in de regio. Meer informatie over alle Alzheimer Cafés in Zuidoost-Brabant is te vinden op de website van Alzheimer Nederland, regio Zuidoost-Brabant.