SIRIS.nl

Expositie Ondergaan bij Peter Slegers in Maastricht

Peter Slegers, afkomstig uit Someren-Eind, houdt van 3 tot en met 25 februari de expositie 'Ondergaan' op het adres Stenenwal 18b in Maastricht.

De openingstijden zijn elke donderdag tot en met zondag van 14.00 tot 20.00 uur.

Laat je onderdompelen in een inspirerende installatie bestaande uit het samengaan van werken van Linda Verkaaik en projecties van Monique van Kerkhof. Onderga deze unieke ervaring van beeld en geluid in de omgetoverde atelierwoning van Peter Slegers in Maastricht.

Linda Verkaaik studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht en Rijksacademie in Amsterdam. Zij werkt in twee en drie dimensies waaronder landschapsprojecten. Haar werk is in bezit van gemeenten, bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland.

Zie ook www.lindaverkaaik.nl.

Monique van Kerkhof studeerde theater/dans in Amsterdam, Barcelona en New York. Ze creëert performances, installaties, videoprojecties, muziek en theater. Ze deed projecten in o.a. New York en Tokio waar ze tien jaar woonde.

Zie ook www.mmondesign.nl.

De galerie van Peter Slegers ligt op een inspirerende plek direct aan de Maas in Maastricht. Naast het maken van eigen werk geeft hij er regelmatig gastkunstenaars gelegenheid om te exposeren.

Zie ook www.peterslegers.com
.