Concert Hans van Gorp in Museum Klok & Peel

Troubadour Hans van Gorp verzorgt op zondag 25 februari een concert in de Oranjerie in Museum Klok & Peel in Asten.

Pro et Contra kan door ziekte geen optreden verzorgen; in plaats daarvan neemt troubadour Hans van Gorp nu het hele programma voor zijn rekening. Hij zal twee keer driekwartier liederen ten gehore brengen.

Het concert van Hans begint om 14.00 uur.

Het museumkaartje is het entreebewijs.

Hans van Gorp is al veertig jaar en meer troubadour. Zijn eerste idolen waren zangers als Miel Cools en Jaap Fisher, liedjesmakers die een verhaal te vertellen hadden. Om in één adem al die andere vertolkers van het betere luisterlied maar te noemen: van Boudewijn de Groot tot Guus Meeuwis. Als kind van zijn tijd heeft hij nog veel meer favorieten: Beatles, Simon & Garfunkel, wie niet?

Hans maakt ook al heel lang stemmig eigen werk, terwijl hij daarnaast teksten van Frans Hoppenbrouwers en Piet Snijders op muziek zette. Zijn cd 'Zoas ik ben' mag in geen enkele Astense albumverzameling ontbreken en zijn 'OJC' staat al jaren hoog genoteerd in de top 100 van open jongeren centrum Jonosh. Verder is Hans regelmatig terug te vinden in theaterprojecten. Hij zong o.a. Tevje in 'Fiddler on the Roof', was spreekstalmeester in 'Mistero, Brabantse Volksopera' en speelt in het Trio Hoodz. Ook is hij de muzikale steunpilaar van de theateract 'Vruger waar alles bitter'. In Museum Klok & Peel presenteert hij een staalkaart van zijn brede repertoire.


Trefwoorden: museum klok en peel hans van gorp
Geplaatst

donderdag 15 februari 2018 | 14.44 uur

Laatst gewijzigd

zondag 25 februari 2018 | 16.48 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub