20:30 Egelantier - Bankers
21:02 Van Zoggel 2 - Sphinx
21:33 Jagershuis - Postel 2
22:04 CuundersGlashelder - Zunneke

In de hoofdklasse hield Postel 2 tegenstander Acfis goed in bedwang. In de 6e en 8e minuut kwam Postel 2 op 0-2 door doelpunten van Sven ten Wolde en Nick Kusters. Ondanks verwoede pogingen lukte het Acfis pas in de 29e minuut om door Joost van der Velden de aansluiting te scoren, 1-2. Daar bleef het bij.

Volop strijd was er bij Canadees tegen Van Gennip. Al in de derde minuut scoorde Kees Verberne uit het niets de 1-0 voor Canadees. In de 9e minuut trof doelman Lars van Grotel met een van zijn afstandsschoten doel, 1-1. In de 13e minuut controleerde Ronald Bakens een hoge bal van achteruit prima en schoot vervolgens via de doelman raak voor Canadees, 2-1. Ondanks enkele goede kansen voor beide teams bleef de stand zo tot het einde.

Binnen elf minuten stond het al 6-0 voor een op dreef zijnd Steenstra tegen Jagershuis dat niet veel had in te brengen. Het werd uiteindelijk 10-3 voor Steenstra. Voor Jagershuis scoorden Daan Kuijpers en Toon Filippini (2x). Voor Steenstra deden dat Justin Hoeben, Koen de Louw (3x), Jur Schweren, Maico Meulen, een eigen doelpunt van Ruben van den Nieuwenhof en Ties Steenstra.

In de beginfase bood Bij Willem goed tegenstand aan Daan’s. Nadat tussen de 9e en 13e minuut Daan’s vier keer scoorde was de wedstrijd wel gespeeld. Het werd uiteindelijk 5-3 voor Daan’s. Voor Bij Willem scoorden Jan van der Veen, Jan Meulendijks en Stijn Kusters. Voor Daan’s deden dat Maarten Werts, Ravid Kochavi (2x), Mike Verdonschot en Joost Meeuws. Daan’s maakt een goed seizoen door. Met twee wedstrijden minder gespeeld staan ze tweede met drie punten achter Berkvens.

Topparty bood goed tegenstand aan Berkvens. In de derde minuut opende Dirk Wullems als doelman de score voor Berkvens door van net over de middenlijn raak te schieten. In de 7e minuut miste Hidde Maas een strafschop voor Topparty. Nonchalance in de verdediging van Berkvens werd in de elfde minuut afgestraft door Luuk Versteegden, 1-1. Berkvens leek wakker geschud en binnen tien minuten stond de einduitslag 1-5 op het scorebord voor Berkvens door doelpunten van Niels Schweren, Devi Fondon (2x) en Robin van den Aker.

In de eerste klasse schoot John van Ganzewinkel voor Centersnacks uit zijn slof tegen Beken/HDSolar. In deze wedstrijd scoorde hij drie keer en miste ook nog eens een strafschop in de slotminuut. Erwin Toonders en Frank Dijkmans (strafschop) gaven de uitslag een beter aanzien, 3-2.

Twee keer kwam DeskaMarkt8 op voorsprong tegen Rehband maar verloor uiteindelijk met 3-2. Antoine Kappé opende de score in de zesde minuut voor DeskaMarkt8. Mouméne Sabbar trok in de 15e minuut de stand gelijk, 1-1. Nog geen minuut later maakte Jos Hurkmans er na een snelle uitval 1-2 van door DeskaMarkt8. In de 19e minuut schoot Arjan van de Mosselaar de gelijkmaker er via de paal in, 2-2. Met nog vier minuten te gaan verzilverde Mark Bosch een strafschop voor Rehband, 3-2 en haalde daarmede de overwinning voor zijn team binnen.

Boetselaers verloor met 6-3 van Postel 1. Het ging behoorlijk tegen elkaar op waarbij Boetselaers onderling behoorlijk luidruchtig was. Een wedstrijd om eigenlijk maar vlug te vergeten. Voor Boetselaers scoorden Jorn Versantvoort (2x) en Erik Boerekamp; voor Postel 1 deden dat Ralf Geelen (3x), Bart Hurkmans (2x) en topscoorder Dirk Maas: 6-3.

Bij Kanters tegen Breukers was de einduitslag al na 18 minuten bekend. Maarten van den Broek opende in de vierde minuut voor Breukers de 0-1. Twee minuten later stond het alweer gelijk door een verrassend schot van Stan van Heugten, 1-1. In de 18e minuut verraste Jan Verberne vriend en vijand door vanaf de splitsing tienmeterlijn met de zijlijn raak te schieten, 2-1 voor Kanters.

In de tweede klasse speelden het Zunneke (spelers voornamelijk uit Lierop) en Educontract de Lieropse derby. Ook hier was de eindstand na 16 minuten bereikt. Harry Maas opende de score voor het Zunneke in de vierde minuut, 1-0. Twee minuten later schoot Ralph Bekx de bal binnen, 2-0. In de 16e minuut bepaalde Rens van Lieshout de uitslag op 3-0.

Bij een 3-0 achterstand redde Tim Verhees in de 14e minuut de eer voor zijn Sphinx. Tegenstander Ons Café schoot in de wedstrijd negen keer raak en won derhalve met 9-1. De doelpunten van Ons Café werden gemaakt door Rudi Strauss (3x), Mark Struijcken (4x) en Jasper Bazen (2x).

Bleekerven ging goed van start tegen Random United. In de derde minuut schoot Roel van Bussel raak. In de beginfase kreeg Bleekerven een aantal goed kansen die keurig om zeep werden geholpen door doelman Arthur Jegerings. Drie treffers van Michel Nijssen tussen de 6e en 9e minuut draaiden de zaak om, 3-1. Nadat Joris van Horne (12e) er 3-2 van had gemaakt bouwde Random United door Ruud de Boer (14e) en Michel Nijssen (15e) de voorsprong uit tot 5-2. Weer kwam Bleekerven iets terug door een treffer van Joris van Horne in de 16e minuut. Nadat Hafid Zeroual er in de 18e minuut 6-3 van had gemaakt werd er niet meer gescoord, 6-3.

Lange tijd moest LeenenRegiobank ervoor strijden tegen CuundersGlashelder om een in de 12e minuut opgelopen achterstand door een doelpunt van Dirk van Eijk teniet te doen. LeenenRegiobank kennende bleven ze aanvallen en in de 29e minuut was Rens Verlaak succesvol en schoot de gelijkmaker binnen, 1-1.