20:30 Ons Café - Zunneke
21:02 Bankers - CuundersGlashelder
21:33 LeenenRegiobank - Bleekerven
22:04 Egelantier - Sphinx

In de hoofdklasse had Berkvens een moeilijke wedstrijd tegen Van Zoggel 1. In de 11e minuut opende Robin van den Aker de score voor Berkvens met een harde schuiver. Drie minuten later toen doelman Coen Smits van Van Zoggel 1 mee in de aanval was tekende Robin van den Aker met een afstandsschot de 2-0 aan. Van Zoggel wenste zich niet neer te leggen bij een nederlaag en legde Berkvens het vuur aan de schenen. In de 28e minuut maakte Ruud Smits een wonderschoon doelpunt. Hij schoot van links ongeveer vanaf de tienmeterlijn de bal krullend onhoudbaar in de voor hem rechterkruising, 2-1. Het bleef bij deze uitslag.

Daan’s had de grootste moeite om Acfis van zich af te schudden. In een wedstrijd waarin veel onderling gepraat werd liet Joost Meeuws in de 19e minuut een verdekt schot los, onhoudbaar voor doelman Alexander Kusters. Beide teams hadden kansen maar kwamen verder niet tot scoren, 1-0.

Tot ongeveer halverwege de wedstrijd lukte het Canadees om steeds op voorsprong te komen tegen Bij Willem, 3-2. In de laatste tien minuten van de wedstrijd kreeg Bij Willem beter grip op de wedstrijd en won uiteindelijk met 4-7 door doelpunten van doelman Stijn Kusters, Jan van der Veen, Niek Smits (2x), Jan Meulendijks (2x) en Fabio Peters. Kees Verberne, Rob Kessels (2x) en Thijs Haasen maakten de doelpunten voor Canadees.

Topparty bood goed tegenstand aan Steenstra. In de 9e minuut kwam Steenstra op voorsprong door een doelpunt van Maico Meulen met een verdekt schot, 0-1. In de 16e minuut maakte Jur Schweren er na een prima voorzet 0-2 van voor Steenstra. Doelman Niels Hurkmans van Steenstra had de handen vol aan de kansen van Topparty. In de 27e minuut passeerde Koen de Louw de vallende doelman Koen Hendriks met een lobje, 0-3. In de slotseconden kreeg Topparty eindelijk loon naar werken en schoot Dirk Hesius de eretreffer voor Topparty binnen, 1-3.

Jagershuis begon goed aan de wedstrijd tegen Postel 2. Daan Kuijpers schoot al in de tweede minuut de 1-0 binnen na balverlies van een speler van Postel 2. In de 14e minuut kwam Postel 2 langszij na een doelpunt uit een vrije schop, 1-1. Weer drie minuten later werd de einduitslag een feit toen Nick Kusters de winnende treffer voor Postel 2 binnenschoot, 1-2.

In de eerste klasse trad Toff twee keer aan. Eerst werd tegen Loomans gepeeld en vervolgens tegen Boetselaers. In een chaotische wedstrijd met vier keer een groene kaart scoorden Loomans en Toff elf keer. Gijs van Helmond, Niels van Horne (3x), Timo Janssen(strafschop) en Sam Ockers scoorden voor Toff; Lucas de Bruijn (2x), Dirk Sonnemans en Chris van Eijk (2x) voor Loomans, 5-6 voor Toff.

Tegen Boetselaers won Toff. Toff kwam in de derde minuut aan de leiding door een doelpunt van Gijs van Helmond, 1-0. In de 22e minuut maakte Niels van Horne er 2-0 van. Volgens een speler van Boetselaers ging er een handsbal van een Toff speler aan vooraf. Deze speler bleef commentaar leveren in woord en daad en kreeg de groene kaart. Een wisselspeler ging er zich vanaf de bank ook mee bemoeien door commentaar te leveren op de scheidsrechter. Dit leidde uiteindelijk tot een zaalverwijzing voor die speler. Sam Ockers en Thomas van Bree bepaalden in de 29e en 30e minuut de uitslag op 4-0. Na deze dubbelslag staat Toff nu aan kop.

Bij Van Otterdijk tegen Breukers leek het erop dat Van Otterdijk z’n derde overwinning van seizoen ging behalen. Na 16 minuten stond het 3-0 voor Van Otterdijk door doelpunten van Hein van den Einden, Erwin Altena en Frank van den Boomen. Breukers kwam echter sterk terug en zette Van Otterdijk flink onder druk. Maarten van den Broek, John den Dekker, een eigen doelpunt van Frank van den Boomen en een doelpunt van Geert Tomassen bezorgden Breukers de overwinning, 3-4.

Kanters en DeskaMarkt8 hielden elkaar goed in evenwicht en leek op een puntenverdeling af te stevenen. Echter in de 27e minuut verraste Douwe Hurkmans de in de aanval meespelende doelman Jeroen Roijakkers door van afstand in een leeg doel raak te schieten. Ondanks de druk lukte het Kanters niet om te scoren. In de strijd om de onderste plaatsen was DeskaMarkt8 erg blij met deze overwinning, 0-1.

In de tweede klasse lieten Bleekerven en Centraal een lekker wedstrijdje zien. In de 2e minuut kwam Centraal op 0-1 door een treffer uit de kluts van Maykel Haas. Na een mooie aanval maakte Joris van Horne er in de 10e minuut 1-1 van. Na goed doorzetten van Joris van den Aker kwam Centraal weer op voorsprong door diens doelpunt, 1-2. In de laatste tien minuten was het toch wel Bleekerven wat de klok sloeg. Rick Rijnders (2x), Ward Slegers (2x) en Cas Aarts bepaalden de uitslag op 6-2 voor Bleekerven.

Doelman Niels Bouwmans van Sphinx voorkwam een veel grotere uitslag voor Van Zoggel 2. Hij liet een paar prima reddingen zien. Het werd uiteindelijk toch een 5-2 overwinning voor Van Zoggel. Tim Raijmakers, Maxime Hollanders (2x), Bram Verhees en een eigen doelpunt van Marvin Lemmen brachten de doelpunten van Van Zoggel 2 op het scorebord. Dennis Rutten (strafschop) en Jordi Crooijmans scoorden voor Sphinx, 5-2.

Bankers had de handen meer dan vol aan Egelantier. Bankers kwam in de vierde minuut aan de leiding door een treffer van Marijn van Bussel, 0-1. Drie minuten later strafte Maikel Dielissen balverlies van Bankers af, 1-1. In de 16e minuut schoot Mathijs de Jongh diagonaal, strak en hard de 2-1 voorsprong voor Egelantier binnen. Bankers gaf niet op en door doelpunten van Niels Bankers in de 18e en Marijn van Bussel in de 20e minuut won Bankers krap met 2-3. Drie minuten voor tijd schoot Mayron Haazen voor Egelantier nog hard op de paal.

CuundersGlashelder kwam goed uit de startblokken door een doelpunt van keeper Jordy van Neerven in de tweede minuut, 1-0. Het duurde tot de 19e minuut voordat het Zunneke wat terug kon doen. Harry Maas speelde zich mooi vrij en schoot raak, 1-1. In de 23e minuut leed CuundersGlashelder balverlies rond de middenlijn, waarna Harry Maas een 1-2tje met Rens van Lieshout goed afsloot, 1-2 voor het Zunneke.