Rabobank publiceert geïntegreerd jaarverslag 2017

Rabobank publiceerde op donderdag 15 maart haar geïntegreerd jaarverslag 2017.

De bank legt hierin maatschappelijke en financiële verantwoording af. Ook illustreert het uitgebreide verslag de betekenis van Rabobank voor mens, milieu en maatschappij en welke groei er in 2017 heeft plaatsgevonden.

Rabobank wil als betekenisvolle coöperatieve bank en leidende F&A bank een belangrijke bijdrage leveren aan de welvaart en het welzijn in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld. De bank gaf hieraan het afgelopen jaar concreet vorm met de missie “Growing a better world together”. Dit met als resultaat verschillende pakkende initiatieven in Nederland en daarbuiten, meer tevreden klanten, baanbrekende innovaties en betere financiële resultaten. Op 15 februari werden de jaarcijfers al bekend gemaakt.

Ook lokaal wil Rabobank het verschil maken. De speerpunten daarbij zijn klanten verder helpen op het gebied van zelfredzaamheid en ondernemerschap. Ook het versterken van de lokale leefomgeving en bijdragen aan een duurzame voedselproductie zijn belangrijk.

Over de landelijke en lokale impact lees je meer op www.rabobank.nl/peellandzuid waar de bank met een zogheten infographic terugblikt op de maatschappelijke impact van de bank in het afgelopen jaar.

Waar de infographic terugblikt op de maatschappelijke impact van Rabobank Peelland Zuid in het afgelopen jaar, biedt de regioscan van RaboResearch handvatten voor het opstellen van de ambities voor 2019. De regioscan geeft op feiten gebaseerd inzicht in de belangrijkste kenmerken van de regio. De Rabobank heeft onderzocht welke kennis nodig is om hier adequaat op in te kunnen spelen. Deze kennis is bijeengebracht in een nieuw product: de Regioscan. U leest de Regioscan voor Peelland Zuid of www.rabobank.nl/peellandzuid

> Jaarverslag 2017 (link naar https://www.rabobank.com/nl/images/jaarverslag-2017.pdf)
> Jaaroverzicht 2017 (link naar www.rabobank.nl/samengroeien)

 


Trefwoorden: rabobank peelland zuid
Geplaatst

vrijdag 16 maart 2018 | 14.02 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 16 maart 2018 | 14.08 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub