Voor de 14e keer organiseert SSE de voetbaldagen.

Dit jaar worden de voetbaldagen gehouden van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus op sportpark de Heikampen in Someren-Eind. Tijdens de voetbaldagen is er iedere dag voetbalplezier van 9.00 tot 16.00 uur voor kinderen uit de hele regio.

Behalve van SSE, komen er jaarlijks ook tientallen jongens en meisjes deelnemen van SVSH, SV ONDO, SV Someren en NWC. Maar ook kan men uiteraard deelnemen als men lid is van een andere club, of van helemaal geen club. Met maximaal 24 leeftijdsgenootjes per groep, onder leiding van 4 leiders per  groep, worden er de hele week voetbalspellen en oefenvormen gespeeld, en aan het eind van de week zijn er ook nog leuke prijzen te winnen.

Rond de middag genieten de deelnemers gezamenlijk van de lunch en ook 's middags worden er weer diverse voetbalspellen gespeeld. Voorbeelden van die jaarlijks terugkerende spellen zijn: Kooivoetbal, chaosvoetbal, pannavoetbal, boardingvoetbal, 2 tegen 2, 4 tegen 4 en 7 tegen 7, opblaasbare boarding. Maar ook zijn er ieder jaar weer verrassende, nieuwe spellen.

Op vrijdagmiddag is de centrale afsluiting, met de prijsuitreiking van de winnaars van iedere leeftijdscategorie, de fairplay winnaars, trekking van de loterij, én het strijden in de finale om de penaltybokaal. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de voetbaldagen!


Trefwoorden: voetballen svsh sv someren nwc ondo sse
Geplaatst

dinsdag 11 augustus 2015 | 09.06 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 27 augustus 2015 | 18.34 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub