Studenten ROC ter AA on stage voor goed doel

Lieve liedjes, maar ook rock, pop, smartlap, knappe ballads en dans door (on)bekende talenten: op donderdag 29 maart vindt festival KABAAL plaats op het ROC ter Aa in Helmond.

Ruim twintig studenten en medewerkers van ROC Ter AA gaan de planken op. Voor de sfeer én voor het goede doel.

‘Het is zó bijzonder om te zien hoeveel talent we in huis hebben’, meldt Kabaal,-organisator en muziekdocent Harold Meulendijks. ‘Trots zijn we zeker. Op alle studenten en medewerkers die belangeloos optreden, maar ook op iedereen in de organisatie.’

Kabaal is een uniek fenomeen. Voor het goede doel, publiek toegankelijk én gerund door studenten én docenten. Op vrijwilligersbasis, uit enthousiasme. ‘Bijzonder, en inspirerend’, zegt Meulendijks. Het festival biedt naast een goedgevuld muziekprogramma ook een diner met keuze uit het Kabaalmenu.

Alle opbrengsten van het festival gaan naar een goed doel, en dit jaar is dat Nei Skoen. De Helmondse uitdrukking ‘Nei Skoen’ - nieuwe schoenen - staat voor het creëren van nieuwe kansen en mogelijkheden voor mensen uit Helmond die kampen met grote tegenslagen in het leven, en die met beperkingen leven. Daardoor kunnen zij hun weg maar moeilijk vinden als het gaat om zaken als: wonen, werken, leren en vrijetijdsbesteding.

Festival Kabaal start op donderdag 29 maart om 19.30 uur in De Cacaofabriek in Helmond. In plaats van papieren toegangskaartjes werkt de organisatie met vrolijk bedrukte festivalbandjes. Voor € 3,50 koop je je bandje bij alle locaties van ROC Ter AA in voorverkoop, of op donderdag 29 maart bij Cacaofabriek voor € 4.

Meer info? Kijk op kabaal.roc-teraa.nl of op facebook.com/kabaalrocteraa.


Trefwoorden: kabaal roc ter aa cacaofabriek
Geplaatst

dinsdag 20 maart 2018 | 12.15 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 20 maart 2018 | 11.25 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub