SIRIS-tv zendt op zaterdag 24 en zondag 25 maart het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma deel 1:

Koninklijke onderscheiding voor Harrie van Velthoven:

Harrie van Velthoven uit Someren-Eind heeft op woensdag 21 maart de koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Burgemeester Dilia Blok speldde Harrie de versierselen op tijdens algemene ledenvergadering van atletiekvereniging ’t Jasper Sport in het clubhuis op sportpark De Potacker.

Boomfeestdag in Someren-Heide:

De boomfeestdagen in Someren gingen op dinsdag 20 maart van start in het bos op de Boksenberg in Someren-Heide. In samenwerking met de Bosgroep Zuid Nederland werden er door leerlingen van groep 8 van de Sint-Jozefschool een bosplantsoen met onder andere inlandse eiken geplant.

Asten gaat stemmen:

Op woensdag 21 maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. SIRIS-tv maakte een rondje langs de stembureaus in de gemeente Asten.

Someren gaat stemmen:

Op woensdag 21 maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. SIRIS-tv maakte een rondje langs de stembureaus in de gemeente Someren.

Robotdag op de Lambertusschool:

Op de Lambertusschool aan de Zonnehof in Asten staat het thema ‘Wat een wijsheid’ centraal. Robots zijn hier een groot onderdeel van. Op dinsdag 20 maart kwamen drie studenten van Fontys Hogeschool Eindhoven, studierichting Mechatronics & Robotics, met een robot naar de Lambertus.

Thema ‘Someren’ op De Ranonkel:

Vanaf maandag 26 februari tot en met donderdag 22 maart wordt er op basisschool De Ranonkel in Someren gewerkt aan het thema ‘Someren’. Op maandag 19 maart waren de kinderen vooral bezig om alles af te werken voor de inloopavond, die op donderdag 22 maart in de school gehouden werd.

Het programma deel 2:

Verkiezingsavond gemeenteraadsverkiezingen in Asten:

Op woensdag 21 maart vond in gemeenschapshuis De Klepel in Asten de verkiezingsavond plaats waar de uitslagen werden gepresenteerd. SIRIS-tv was daar live bij aanwezig. U kijkt naar een samenvatting. Presentator is Johan Bakens.

Verkiezingsavond gemeenteraadsverkiezingen in Someren:

Op woensdag 21 maart vond in het gemeentehuis in Someren de verkiezingsavond plaats waar de uitslagen werden gepresenteerd. SIRIS-tv was daar live bij aanwezig. U ziet een samenvatting.

Ad en Thea, 60 jaar getrouwd:

Elise Kuijpers uit Budel loopt op dit moment stage bij SIRIS-tv. Zij maakte een film voor haar eindexamenproject voor de opleiding audiovisueel specialist aan het SintLucas in Eindhoven. Het is een korte documentaire over Ad en Thea Kuijpers, die woonachtig zijn in De Lisse in Asten. Zij hebben het over 60 jaar huwelijk, hun leven samen, hoe het begon en is gevormd tot wat het tegenwoordig is.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 23 maart 2018 | 15.01 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 30 maart 2018 | 17.34 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub