Groei & Bloei Asten-Someren houdt ook in 2018 de voortuinenwedstrijd.

Alle tuinliefhebbers binnen de gemeenten Asten en Someren kunnen meedoen. Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van Groei & Bloei.

Je hoeft geen modeltuin te hebben. Iedere voortuin, mits goed onderhouden, heeft immers wel iets karakteristieks wat de moeite waard is. Meedoen stimuleert tot creativiteit.

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Niveauverschillen’. Voortuinen waarin dit thema herkenbaar aanwezig is, kunnen bonuspunten behalen.

Doe je mee, dan wordt je voortuin in het voorjaar, in de zomer en in het najaar op een positieve manier gekeurd en neem je op de prijsuitreikingsavond deel aan een gratis loterij waarbij iedereen met een prijs naar huis gaat.

Er worden prijzen uitgereikt in drie categorieën: kleine tuinen (0-40 vierkante meter), middelgrote tuinen (40-70 vierkante meter) en grote tuinen (70 vierkante meter en meer).

Daarnaast wordt een creativiteitsprijs toegekend. Tevens reikt de afdeling de regionale groenprijs uit aan personen of organisaties die zich op basis van vrijwilligheid inzetten voor vrij toegankelijke groene projecten.

Aanmelden kan tot 14 april bij Ingrid Peters, tel. 0493-691563 of e-mail m.peters17@chello.nl.

 


Trefwoorden: voortuinkeuringen voortuinwedstrijden groei bloei
Geplaatst

maandag 26 maart 2018 | 12.35 uur

Laatst gewijzigd

maandag 26 maart 2018 | 11.39 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub