Op vrijdag 6 april speelt de Nederlandse band The Hillbilly Moonshiners het repertoire van Mumford and Sons in De Ruchte in Someren.

Tijdens een negentig minuten durende show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt.

Voorprogramma: Hillbilly Hayride

Hillbilly Hayride is een bluegrassband uit Someren en omgeving. Naast old time originals vermaken zij het publiek graag met footstompin' bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Verder zijn ze niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk. Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys, via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show. Yeeha roepen mag best. Op het podium gáán ze ervoor. Met een aanstekelijk enthousiasme serveren ze deze muziek zoals het hoort: puur en oprecht. Meerstemmige vocalen maken het geluid van de banjo, mandoline, contrabas, gitaar, ukelele en lapsteel compleet.

Kaartjes kosten € 15.

Het voorprogramma begint om 21.00 uur, het hoofdprogramma om 22.00 uur.

Kaartjes zijn te verkrijgen bij De Ruchte, tel. 0493-441144 of e-mail info@deruchte.nl.


Trefwoorden: hillbilly hayride
Geplaatst

woensdag 28 maart 2018 | 11.30 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 07 april 2018 | 11.52 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub