Naar aanleiding van het grote succes van de twee voorgaande edities van het 4PrinsenToernooi, organiseren de Astense Veteranen van voetbalverenigingen NWC, ONDO en Olympia Boys een toernooi onder het motto; ‘Carnaval in de zomer’!

Zaterdag 29 augustus wordt er op sportpark Ommel gestreden om de felbegeerde 4-Prinsen-bokaal en staat alles wederom in het teken om geld in te zamelen voor het Goede Doel.

Het 4 Prinsen Toernooi Groot Asten is een 7x7 voetbaltoernooi met medewerking van maar liefst zeven échte Astense verenigingen. Carnavalsvereniging De Klot, De Plekkers, De Peelvrujters en De R’Ommelpotters, voetbalvereniging NWC, ONDO en Olympia Boys. 

Het Goede doel van dit jaar gaat wederom naar een zorgvuldig gekozen goed doel uit de regio Asten: de Astense G-Sport en het G-Carnaval. Concreet zijn dit het G-Voetbal van NWC, waar heel veel gehandicapten uit de regio spelen én Kans Plus, die elk jaar een fantastische carnaval organiseert voor een grote groep gehandicapten uit de omgeving van Asten.

Er zijn diverse activiteiten en natuurlijk wordt er op 29 augustus ook gevoetbald en is met medewerking van héél veel lokale vrijwilligers ook een compleet programma voor de kinderen met o.a. schminken, een springkussen, penaltyschieten, etc..

Er vindt een veiling plaats met gigantische prijzen, een fantastische loterij voor jong en oud en sluiten we af met een gezellige feestavond met muziek.

De toegang is gratis. Ook de spelletjes en entree voor de feestavond zijn gratis. Daarnaast gelden voor de hapjes en drankjes deze dag speciale tarieven, waarbij een deel naar het goede doel gaat. 


Trefwoorden: ondo heusden 4prinsentoernooi olympia boys ondo nwc
Geplaatst

vrijdag 21 augustus 2015 | 16.47 uur

Laatst gewijzigd

zondag 30 augustus 2015 | 08.04 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub