SIRIS-tv zendt op zaterdag 14 en zondag 15 april het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma deel 1:

SHop 5 jaar:

Op zaterdag 14 april bestaat de SHop in Someren-Heide vijf jaar. Dit jubileum wordt op die dag gevierd met de inwoners van Someren-Heide.

Weg uit de Peel:

Na bijna twee jaar voorbereiden, repeteren en organiseren staan de uitvoeringen van het theaterspektakel ‘Weg uit de Peel’ nu echt voor de deur. Het belooft echt iets heel speciaals te worden. Harrie van Horik was voor SIRIS-radio op donderdag 12 april bij de persconferentie op de Peelboerderij bij het bezoekerscentrum De Pelen. U hoort en ziet o.a. schrijver-regisseur Jacques Vriens, producent Bas Leenders en de spelers Anne van Putten, Marie-José van Stiphout en Francien Hoeben.

Heropbouw mammoet:

Op maandag 9 april werd in Museum Klok & Peel in Asten de mammoet heropgebouwd want die moest enige tijd geleden afgebroken worden vanwege een flinke interne verbouwing. Een mammoet opbouwen doe je niet elke dag.

Praktisch verkeersexamen:

Op dinsdag 10 april werd in Someren voor de 17e keer het praktisch verkeersexamen gehouden door Veilig Verkeer Nederland-afdeling Someren met hulp van verkeersouders.  

In Bedrijf - Wijnen Perkplanten & Zorgtuinderij:

In In Bedrijf, het economisch programma van SIRIS-tv, aandacht voor Wijnen Perkplanten & Zorgtuinderij aan de Vaarselstraat in Someren. Frank en Toos Wijnen vertellen over hun bijzondere bedrijf.

In Bedrijf: cafetaria De Klaproos:

In In Bedrijf, het economisch programma van SIRIS-tv, aandacht voor cafetaria De Klaproos in Asten. Ze zeggen zelf dat ze de lekkerste cafetaria van Asten en omstreken zijn. Medewerkers van SIRIS-tv gingen kijken en proeven.

Het programma deel 2:

Jac Huijsmans neemt afscheid:

Na dertien jaar neemt Jac Huijsmans afscheid als wethouder van de gemeente Asten. Zijn afscheidsreceptie was op donderdag 12 april in de Oranjerie van Museum Klok & Peel in Asten. Harrie van Horik van SIRIS-tv maakte een week eerder met Jac een autotochtje door Asten.

Gemeentenieuws - Sociale Structuurvisie:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor de sociale structuurvisie. Wethouder Theo Maas vertelt wat we daar onder moeten verstaan.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 13 april 2018 | 14.54 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 21 april 2018 | 06.55 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub