Medisch specialisten St. Anna Ziekenhuis ontvangen predicaat ‘High Performance partner TeamNL’

Medisch specialisten van drie vakgroepen verbonden aan het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop ontvingen een plaquette van NOC*NSF.

Het gaat om medisch specialisten van de vakgroepen longgeneeskunde, radiologie en orthopedie. Zij kregen daarmee officieel en feestelijk erkenning voor de geleverde zorg en expertise aan Nederlandse topatleten. Tijdens de grote evenementen, maar ook in de voorbereidingen daarheen.

TeamNL chefarts Cees-Rein van den Hoogenband reikte de onderscheiding uit in het bijzijn van Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur St. Anna Zorggroep. “St. Anna heeft sport- en beweegzorg hoog in het vaandel. Het is voor ons een belangrijk speerpunt. Dit is een prachtige erkenning van de kennis en kunde die wij op dit gebied in huis hebben.”, reageert Ingrid Wolf verheugd.

Samen met medisch sportgezondheidscentrum Topsupport dragen medisch specialisten van het St. Anna Ziekenhuis al jarenlang succesvol bij aan de medische zorg voor Nederlandse topsporters (TeamNL). In het bijzonder Arent Jan Michels (longarts), Koen Brakel (sportradioloog), Roelof Horn (sportradioloog), Wart van Zoest (orthopedisch chirurg) en zijn collega-orthopeden Thea Sybesma en Rob Bogie. ”Zij staan altijd klaar onze topatleten en doen dit met veel passie en expertise”, aldus TeamNL chefarts Cees-Rein van den Hoogenband.

TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Van Atletiek tot Zwemmen. Het zijn de allerbeste sporters die aanwezig zijn op EK’s, WK’s en Olympische en Paralympische Spelen. Negenentwintig bonden hebben zich gebundeld om samen met NOC*NSF een gezicht aan TeamNL te geven.


Trefwoorden: st anna ziekenhuis
Geplaatst

vrijdag 13 april 2018 | 10.50 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 13 april 2018 | 12.57 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub