SV Someren liet op zondag 15 april zien dat het niet alleen verdedigend sterk is, maar ook in offensief opzicht wat te bieden heeft.

De Somerense aanvallers creëerden tegen Beerse Boys veel kansen, maar tot vijf keer toe stonden paal en lat een Somerens doelpunt in de weg. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen nadat Freek van Bussel een strafschop benutte.

Door de verdiende winst op Beerse Boys revancheerde Someren zich voor de wanprestatie tegen NWC.

Ook op zondag 22 april zullen er revanchegevoelens zijn bij de Somerense spelers als ze aantreden tegen Sparta’18.

Op 3 december 2017 waren de Limburgers namelijk verantwoordelijk voor de eerste Somerense competitienederlaag van het seizoen. Trainer Ralf de Haas van Sparta’18, die opgroeide in Someren en nog steeds lid is van zijn voormalige club, had zijn spelers goed voorbereid en boekte een onverwachte, maar fraaie 0-2 zege op sportpark De Potacker.

De blauwwitten zullen er op gebrand zijn om zondag iets terug te doen tegen Sparta’18, dat dit seizoen haar honderdjarig bestaan viert. Als Someren kampioenskandidaat wil blijven dan moet gewonnen worden. Dus zal het team van coach Jurgen de Haan met aanvallende intenties afreizen naar sportpark ’t Spansel in Sevenum.

 


Trefwoorden: someren sparta18
Geplaatst

dinsdag 17 april 2018 | 07.59 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 17 april 2018 | 07.17 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub