Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus worden in Someren-Heide de elfde Heise Bierfesten gehouden.

Een weekend vol pullen bier en wijn, dansen op de tafels, hübsche Mädchen in Dirndl’s en Deutsche muziek.

Er zijn optredens van Di-Rect, STUK TV, Dave Roelvink, Dennie Christian en Anita Meyer. 

Di-Rect is een Nederlandse band die sfeer kan maken en een tent op z’n kop kan zetten. Al zijn ze al 24 jaar actief, ze weten zich steeds weer te vernieuwen De afgelopen tours verkochten dan ook weer stuk voor stuk uit. En zoals gitarist Bas zelf al aangaf: de meeste bands dromen van een optreden op Lowlands, wij van een optreden op een bierfeest in Someren-Heide. En die droom komt uit op vrijdagavond 24 augustus in de Bierfestzelt.

De mannen van STUK TV zijn de gasten achter een van de grootste en populairste YouTube-kanalen van Nederland. Iedere week voeren ze een opdracht uit die kijkers kunnen indienen op hun website. Maar ook muzikaal staan ze hun mannetje. Op vrijdagavond gaan de mannen dan ook helemaal stuk achter hun draaitafels In het Heise Megapark.

Op zaterdag 25 augustus komt Dave Roelvink het megapark op zijn kop zetten met zijn heerlijke Bubbling en Moombahton-plaatjes. De zoon van … is bekend van Expeditie Robinson en De Roelvinkjes maar hij heeft zich inmiddels ontpopt tot een graag geziene dj op feestjes en partijen. Gegarandeerd dat de temperatuur in Heise Megapark een hoogtepunt bereikt. 

Een absoluut hoogtepunt vorig jaar was het optreden van Dennie Christian. Met zijn enthousiasme had hij binnen een paar seconden iedereen op de banken staan in de Bierfestzelt. En dit jaar komt hij niet alleen, maar neemt hij een vriendin mee. Want een van de ultieme guilty pleasures komt naar Someren-Heide: Anita Meyer. Dat wordt gegarandeerd meezingen met de Why tell me why-zangeres in die Heise Bierfestzelt op zondag 26 augustus.

Naast deze namen komen er natuurlijk nog veel meer artiesten naar Someren-Heide. Op dit moment zijn dj Otto Wunderbar, dj Immer Hansi en Beck& Bauer bevestigd.

Ook aan de kleintjes is natuurlijk gedacht. Op zondag 26 augustus is er een grote speelweide met diverse attracties en hebben de kids hun eigen Party ohne Ende tijdens de schuimparty in Heise Megapark. Ook is er dit jaar op zondag weer een blaaskapellenfestival.

Tickets zijn te krijgen via www.dieheisebierfesten.nl.

Een combiticket voor het hele weekend kost € 35. Losse tickets voor vrijdag of zaterdag kosten € 20. De entree op zondag is gratis.  


Trefwoorden: die heise bierfesten di-rect dennie christian anita meyer dave roelvink
Geplaatst

donderdag 23 augustus 2018 | 14.46 uur

Laatst gewijzigd

zondag 26 augustus 2018 | 19.02 uur

Auteur

Anita van der Geest-Buenen


businessclub