Op vrijdag 20 april werden bij boomkwekerij B & B Nagel in Someren de prijzen uitgereikt voor de wedstrijden tijdens het evenement Kom in de Kas.

Tijdens dat evenement hebben kinderen deel kunnen nemen aan een kleurplatenwedstrijd, een prijsvraag en een wedstrijd potten stapelen.

In de categorie tot en met 6 jaar hebben Pleun Verheyen (4 jaar) en Len van Lieshout (6 jaar) gewonnen.

In de categorie tot en met 12 jaar hebben Julian Vossen (8 jaar) en Kiomy Jonkers (8 jaar) de mooiste kleurplaten ingeleverd.

Alle winnaars ontvingen een waardebon van Intertoys.

De prijsvraag werd gewonnen door Ilse van Rooy uit Budel. Zij won daarmee vier toegangskaartjes voor de vlindertuin ‘Klein Costa Rica’ in Someren-Eind.

Bij boomkwekerij B & B Nagel konden kinderen tijdens ‘Kom in de kas’ mee doen met een wedstrijd potten stapelen. De hoogste stapel potten werd gebouwd door de familie Steijvers uit Someren-Heide: maar liefst 26 potten hoog. Zij wonnen vier kaartjes voor de familievoorstelling ‘Belle en het Beest’ in Natuurtheater ‘de Donck’ in Someren.

Er was een gedeelde tweede plaats voor Marit Joosten uit Asten en Fleur en Eline Levendig uit Maarheeze. Zij wonnen elk twee kaartjes voor dezelfde voorstelling.


Trefwoorden: prijsvraag kleurplatenwedstrijd b b nagel intertoys
Geplaatst

woensdag 25 april 2018 | 13.22 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 25 april 2018 | 12.52 uur


businessclub