Zondag 6 mei komt de nummer twee uit de tweede klasse, RKSV Heeze, op bezoek op sportpark De Potacker in Someren.

Heeze heeft een uitstekende reeks wedstrijden achter de rug. Vele overwinningen en een gelijkspel waren hiervan het resultaat alsmede de winst in de tweede periode. De laatst verloren wedstrijd van Heeze was begin december 2017.

Op 8 oktober 2017 werd deze wedstrijd gespeeld in Heeze. Someren boekte toen een redelijk gemakkelijke overwinning met 3-0. Maar daarna is er veel veranderd. Heeze begon de wedstrijden te winnen en bij Someren kwam er wat zand in de motor. Hierdoor staat Heeze nu op de tweede plaats met 46 punten en Someren derde met 42 punten.

Someren boekte op zondag 29 april een prima resultaat tegen Blerick, wat de mannen van trainer Jurgen de Haan moed moet geven voor de wedstrijd tegen Heeze. Wat duidelijk is, is dat de verdedigers van Someren bij de les moeten zijn om de veel scorende spitsen van Heeze in toom te houden en met name Ivo Moerenhout mag extra aandacht hebben van de Somerense verdedigers.

Heeze heeft al 54 doelpunten gemaakt en is daarmee het meest scorende team tot nu toe in de tweede klasse. Daar tegenover staan bij Someren 19 tegendoelpunten, de minst gepasseerde verdediging, samen met EFC, in deze klasse.


Trefwoorden: heeze someren
Geplaatst

dinsdag 01 mei 2018 | 07.47 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 01 mei 2018 | 06.53 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub