Muziekvereniging Juliana uit Someren-Eind houdt van 18 tot en met 20 mei de Muziekfeesten op het Einderplein in Someren-Eind.

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei vindt Cabaculinair plaats, een samenvoeging van de woorden ‘cabaret’ en ‘culinair’. Op het Einderplein, dat geheel in de stijl van een klein, gezellig Comedy Theater zal zijn ingericht, serveren diverse restaurants uit Someren-Eind verspreid over de hele avond hun specialiteiten en lokale lekkernijen, in combinatie met een totaal vernieuwd amusementsprogramma op het podium met muziek en cabaret. Het programma start op beide dagen om 18.30 uur. Beide avonden zijn geheel uitverkocht.

Op zondag 20 mei, eerste pinksterdag, treedt de Big Fun Band op met drie nieuwe zangeressen, namelijk Ivette van de Voort, Ilse Berkers en Kyra van Meijl en een nieuwe zanger Jordy van de Brug. Samen met Roel Henderikx, Joost Geelen, Minouk Hurkmans, Anouk de Jonge en de bijna twintig muzikanten van de band staan ze garant voor een spektakel van formaat. Meezingen mag.

Aanvang 19.00 uur.

De entree bedraagt € 5.


Trefwoorden: big fun band cabaculinair muziekvereniging juliana anouk de jonge minouk hurkmans joost geelen roel henderikx jordy van de brug kyra van meijl ilse berkers ivette van de voort
Geplaatst

donderdag 17 mei 2018 | 08.16 uur

Laatst gewijzigd

maandag 21 mei 2018 | 07.43 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub