Op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 juni voeren leerlingen en docenten van het Varendonck College de musical 'Don’t stop me now' op in De Ruchte in Someren.

Meer dan zestig leerlingen en docenten bereiden zich al het hele schooljaar voor op de uitvoering in juni. 'Don't stop me now' vertelt het verhaal van een wereld 300 jaar in de toekomst, waar door mensen gemaakte muziek, op echte instrumenten, verboden wordt door de Killer Queen. De enige muziek die wordt toegestaan is digitaal geproduceerde muziek. Galileo en Scaramouche komen samen met een groep jongeren, de Bohemiens, in opstand en gaan op zoek naar de handgemaakte rockmuziek.

Het verhaal van 'Don't stop me now' wordt ondersteund door de muziek van Queen. 

Cast:

Galileo: Tijs van Gastel
Scaramouche: Kim Martens
Killer Queen: Isa Slegers
Khashoggi: Sam Jeronimus en Annelin van Gerven
Brit: Stijn van Bogget
Meat: Jasmijn Jeronimus en Ilse Rademakers
Pop: Floor Neervens

De hele musical wordt muzikaal gespeeld door een zeskoppige live band ondersteund door tien blazers bestaande uit leerlingen en docenten.

De regie is in handen van Bart Bluemink. Sanne Jansen is de zangcoach. De choreografie is ontworpen door Dave Meulendijks en het geheel staat onder de muzikale leiding van Ronald Franssen.

Licht en geluid worden verzorgd door Frans Leenen van De Ruchte en AVS uit Someren.

De kaarten kosten € 8 en zijn te koop bij de Hema in Asten, Sportpunt in Someren en de conciërgebalie van het Varendonck College in Asten. 

De voorstellingen zijn op donderdag 7 juni en vrijdag 8 juni om 19.30 uur en op zaterdag 9 juni om 14.30 uur en 19.30 uur.


Trefwoorden: dont stop me now musical varendonck college
Geplaatst

zaterdag 02 juni 2018 | 10.16 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 08 juni 2018 | 13.19 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub