Someren wist op zondag 13 mei na twee thuisnederlagen op rij eindelijk weer eens te winnen.

Op sportpark De Potacker werd Blerick met 2-1 verslagen dankzij twee doelpunten van Freek van Bussel.

Op zondag 20 mei speelt Someren in Tegelen tegen Sportclub Irene. Voor Someren staat er tijdens de laatste twee competitiewedstrijden eigenlijk niets meer op het spel. Het vasthouden van de derde plaats speelt wellicht nog een rol, maar het vizier is toch vooral gericht op de play-off-wedstrijden in juni. De blauwwitten zijn verzekerd van de nacompetitie voor promotie en het belangrijkste doel is om het einde van de competitie te halen zonder extra blessures of schorsingen.

Ook voor Sportclub Irene zijn er op het einde van de competitie geen belangen meer. De Limburgers staan met 32 punten op de tiende plaats en hebben zich veilig gespeeld.

Someren verspeelde in eigen huis twee punten tegen SC Irene en had dat aan zichzelf te wijten. De tegendoelpunten werden te gemakkelijk weggegeven en de kansen die de blauwwitten kregen, werden te slecht benut om de drie punten in eigen huis te houden.

De wedstrijd op sportpark De Bakenbos wordt gespeeld om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Mandemakers.

 

 


Trefwoorden: someren sportclub irene
Geplaatst

dinsdag 15 mei 2018 | 08.47 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 15 mei 2018 | 07.54 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub