Infoavond ‘Intimiteit en NAH’

Café Brein houdt op maandag 9 juli een ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Veel mensen die getroffen zijn door hersenletsel ondervinden problemen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Geen zin meer hebben, voortdurend seksueel getinte opmerkingen maken, niet kunnen verdragen dat iemand je aanraakt, je schamen voor je deels verlamde lichaam of niet meer in staat zijn tot intiem contact. Deze gevolgen kunnen problemen veroorzaken in je relatie of in intiem contact. Een onderwerp waar niet iedereen makkelijk over kan praten en waar helaas nog steeds een taboe op rust.

Deze avond zal gastspreker Iris Versteijnen, orthopedagoog en hoofdbehandelaar Hersenz bij SWZ samen met een ervaringsdeskundige vertellen over intimiteit en NAH.

Wat verandert er binnen de intimiteit bij hersenletsel, hoe kun je hiermee omgaan en waar kun je terecht voor hulp en advies?

 

Café Brein is de tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen. Op deze avonden gaan informatie en gezelligheid samen. Hebt u hersenletsel of bent u partner, familielid of gewoon belangstellende, dan bent u welkom in Café Brein Helmond.

 

Café Brein vindt van 19.30 uur tot 21.30 uur plaats in lunchroom De Keyser aan de Torenstraat 17 in Helmond. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Voor informatie kunt u contact opnemen met lunchroom De Keyser, tel. 0492-590609.


Trefwoorden: brein niet aangeboren hersenletsel nah lunchroom de keyser iris versteijnen
Geplaatst

dinsdag 12 juni 2018 | 07.41 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 15 augustus 2018 | 10.09 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub