SIRIS-tv zendt op zaterdag 16 en 17 juni het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma deel 1:

Nationale Buitenspeeldag bij de Horizon:

Op woensdag 13 juni waren de kinderen van openbare basisschool De Horizon en de kinderen van Korein op het Ostaderplein in Asten gezellig bezig tijdens de Nationale Buitenspeeldag.

Galabal Varendonck College 2018:

Op donderdag 7 juni was het galabal voor de eindexamenkandidaten van het Varendonck College Someren.

Sponsorloop basisschool Voordeldonk:

Basisschool Voordeldonk in Asten hield op woensdag 12 juni een sponsorloop voor het goede doel. Dit jaar waren het twee goede doelen: Stichting Make-a-Wish en het Ronald McDonald Kinderfonds.

Bigtruck Trophy Festival:

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni vond op Recreatiepark Prinsenmeer in Ommel het truck-festival BIGtruck Trophy plaats. Dit evenement werd georganiseerd door BIGTRUCK en Bigtruck Truckshop A67. Er waren showtrucks, oldtimers, Amerikaanse trucks en vrachtauto's met prachtige beschilderingen te bezichtigen.

Afscheidsreceptie wethouder Frans Stienen:

Na twaalf jaar nam Frans Stienen afscheid als wethouder van de gemeente Helmond. Zijn afscheidsreceptie was op woensdag 30 mei in Het Speelhuis in Helmond. Frans begon zijn politieke carrière in Asten.

Het programma deel 2:

Jubileumfeest bij NWC:

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni was het feest bij voetbalvereniging NWC uit Asten. Op die dagen werd het 75-jarig jubileum van de jeugdafdeling gevierd en het 50-jarig jubileum van de veteranen. De ‘gouden’ veteranen speelden op zaterdag 9 juni een wedstrijd tegen de Helmond Sport Legends.

Asten Nu - Duurzaamheid in Asten:

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor duurzaamheid. Hoe actief is de gemeente Asten op dat gebied? Wethouder Theo Martens en Maaike van Jole. medewerker duurzaamheid, geven tekst en uitleg.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

zaterdag 16 juni 2018 | 11.55 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 22 juni 2018 | 21.59 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub