SIRIS-tv zendt op zaterdag 23 en 24 juni het weekoverzicht uit, een overzicht van de filmpjes die afgelopen week uitgezonden zijn. Het SIRIS-weekoverzicht wordt in twee delen uitgezonden: deel 1 om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur en deel 2 om 8.00, 10.00, 20.00 en 22.00 uur.

Het programma deel 1:

Presentatie documentaire 'Drama in het Ommels Eindje':

Op dinsdag 19 juni vond in het zaaltje achter in de kerk van Ommel de presentatie plaats van de documentaire ‘Drama in het Ommels Eindje.’ De film is geproduceerd door Gerard Geboers uit Asten. 

Woningbouwplan Mariaschool:

Op maandag 18 juni werd in De Einder in Someren-Eind het plan gepresenteerd voor de bouw van nieuwe woningen op de plek van de voormalige Mariaschool aan de Nieuwendijk. Daar kwamen veel mensen op af.

Mabib schenkt tv en taart:

Nog even en dan ligt er overal glasvezel in de buitengebieden van Asten en Someren. Mabib loofde een taart en een tv uit aan een bewoner van Someren die zich aanmeldde voor glasvezel. De gelukkige was Gerard Driessen uit Lierop. Op dinsdag 19 juni stond hij de vertegenwoordigers van Mabib op te wachten.

Het programma deel 2:

Kick-off filmproject Van Zummere en nie Baang:

In de zomervakantie wordt de film 'Van Zummere en nie Baang’ opgenomen, een productie van De Peelpioniers. Om mensen te enthousiasmeren voor het project werd op zaterdag 16 juni een kick-off gehouden voor alle geïnteresseerden.

Asten Nu - Voorjaarsnota 2018:

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor de voorjaarsnota. Wethouder van financiën Henk van Moorsel wacht de komende jaren een fikse uitdaging om de Astense gemeentebegroting sluitend te maken.

Gemeentenieuws - Tussenevaluatie project Leef Sportief & Creatief Someren:

In Gemeentenieuws, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Someren, aandacht voor het project Leef Sportief & Creatief. In 2016 is dat project gestart. Wethouder Guido Schoolmeesters vertelt wat dit project tot nu toe heeft opgeleverd.


Trefwoorden: siris-weekoverzicht weekoverzicht
Geplaatst

vrijdag 22 juni 2018 | 21.17 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 28 juni 2018 | 16.18 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub