SIRIS-tv zendt op zaterdag 5 en zondag 6 september het weekoverzicht uit en wel om 7.00, 9.00, 11.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

Het programma:

- Opbouw Misty Fields Heusden

Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 september wordt in het buitengebied van Heusden het Misty Fields-festival gehouden. Peter Habets vertelt wat er u staat te wachten.

- Belevingsgang kinderopvang NulVier

Kinderopvang NulVier, locatie ’t Drempeltje in Someren, heeft een nieuwe ‘belevingsgang’ aan. In deze gang kunnen kinderen in aanraking komen met natuurlijke materialen.

- 53e Ziekentriduüm in Lierop

Het 53e Ziekentriduüm werd op dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 september in De Vurherd in Lierop gehouden. De 85 gasten en ruim 100 vrijwilligers genoten iedere dag.

- Lokale Educatieve Agenda ondertekend

De gemeente Asten, Stichting Prodas, Stichting PlatOO, Stichting Peuterspeelzaal Pinkeltje en Korein Kinderplein hebben gezamenlijk de lokale educatieve agenda 2015-2018 opgesteld. Deze beschrijft de ambitie en thema's waarop zij samen resultaat willen boeken. Op donderdag 3 september vond in het gemeentehuis in Asten de ondertekening plaats van het document dat richting geeft en waarin is vastgelegd welke doelstellingen en resultaten de partners willen bereiken.

- Start campagne 'De scholen zijn weer begonnen'

Op woensdag 2 september vond in basisschool LeerRijk in Someren de start van het project ‘De scholen zijn weer begonnen’ plaats. De jongste leerlingen kregen een fietshelm uitgereikt.

- Nieuw logo en huisstijl Varendonck-College

Met ingang van het nieuwe schooljaar introduceerde het Varendonck College Asten-Someren een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Op maandag 31 augustus onthulde Irma van Nieuwenhuijsen, rector van het Varendonck College het nieuwe logo in De Ruchte in Someren.

- Die Heise Bierfesten 2015

Die Heise Bierfesten in Someren-Heide waren op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 een groot succes met drie volle tenten.

- Asten Nu - Landschapsontwikkeling in de Dennendijkse bossen

In Asten Nu, het voorlichtingsprogramma van de gemeente Asten, aandacht voor landschapsontwikkeling in de Dennendijkse Bossen in Asten. Maaike van Jole, beleidsmedewerker van de gemeente Asten, vertelt wat er staat te gebeuren.


Trefwoorden: weekoverzicht siris-tv
Geplaatst

zaterdag 05 september 2015 | 10.32 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 12 september 2015 | 09.45 uur

Auteur

Harrie van Horik


businessclub